Spor
  • 10.7.2009 04:15

BOBO YÖNETİME REST ÇEKTİ...

Kendisinin yıllık 1.2, Nobre'nin de 2.4 milyon Euro aldığını belirten Bobo, "Ya gitmeme izin verirsiniz ya da yıllık ücretime zam yaparsınız. Aksi durumda benden hiçbir şey beklemeyin" diye konuştu...

Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları devam ederken ağrılarını bahane ederek idmanların bazılarına çıkmayan Bobo'nun derdi anlaşıldı. Yunan ekibi Olimpiyakos'la yaklaşık 2 milyon Euro ücrete anlaşmasına rağmen Siyah-Beyazlı yönetimin 7.5 milyon Euro bonservis bedelinde diretmesi nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Brezilyalı yıldız isyan etti.

Geçen sezonun ortasından beri ayrılmak istediğini belirten Sambacı, bir kez daha transferine engel olan yönetime, "Ya gitmeme izin verirsiniz ya da yıllık ücretime zam yaparsınız. Aksi durumda benden hiçbir şey beklemeyin. Beşiktaş'a bir katkım olmaz" dediği ortaya çıktı.

İYİLEŞTİRME SÖZÜ

Sambacı'nın özellikle Delgado, Ernst ve Nobre'nin aldığı yıllık ücretlerden rahatsız olduğu ve yöneticilere "Geçen sezon Nobre'den daha çok gol attım, şampiyonlukta daha büyük katkım oldu. Ancak o önümüzdeki sezon için 2.4 milyon Euro alacak ben ise 1.2 milyon Euro. Aynı bölgede oynayan iki oyuncu arasında böylesine bir ücret farkı hiç adaletli değil.

Eğer Beşiktaş'ta kalacaksam bu paraya oynayamam. Bunu bilip transferim konusunda öyle karar verin" dediği bildirildi. Yönetimin de takımda kalması halinde Sambacı'nın ücretini iyileştirme sözü verdiği ancak bunu sözleşmeyi uzatma şartına bağladığı öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:22

İLGİLİ HABERLER