Spor
  • 30.5.2013 22:07

Bobo yuvaya mı dönüyor?

Samet Aybaba ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta takımın başına geçecek isim sır gibi saklanıyor.

Teknik direktör Mattihas Sammer'den ret yanıtı alan beşiktaş'ta bazı yöneticilerin alman teknik adamlarla yola devam edilmesini istediği belirtiliyor.

Kayserispor teknik direktörü Robert Prosineçki'yle ilgilenen siyah beyazlı yönetimin, Hırvat teknik adamın devam eden sözleşmesini düşündüğü ve seçimden sonra bu opsiyonun gündeme gelebileceği bildirildi. Beşiktaş'ta Serdar Kurtuluş, Serdar Gürler, Veysel Sari, Sezer Öztürk, Ahmet İlhan, Erdem Özgenç, Tolga Zengin, Erman Kılıç, Aykut Demir ve Sinan Bolat'tan sonra Bobo da listeye alındı.

Yönetimin yeniden siyah beyazlı takımda görmek istedikleri Bobo için Kayserispor'un kapısını çalmak istedikleri ancak genç Sefa için gelen olumsuz yanıttan sonra bu konuda endişeli oldukları belirtildi.

Yönetici Deniz Atalay'ın da bu hafta içinde Aykut Demir için İlhan Cavcav, Veysel Sarı için de Halil Ünal'la bir araya geleceği öğrenildi.

Bu arada Rizespor'la anlaşmaya varan Rıza Çalımbay, Muhammed Demirci için kiralık teklifinde bulundu.

Beşiktaşlı yöneticilerin, bu teklife genç futbolcunun tecrübe kazanması için sıcak baktıkları belirtiliyor.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 14:52

İLGİLİ HABERLER