Spor
  • 20.7.2009 01:41

BOBO'DAN DENİZLİ'YE ŞOK SÖZLER...

Beşiktaş’ın sorunlu oyuncusu Bobo, yönetime ayrılmak istediğini bir kez daha söylerken, “Mustafa Denizli ile çalışmak istemiyorum. Çünkü kalsam da kulübede oturtacak beni. Bu nedenle önümü açın” dedi...

Siyah-Beyazlılar’da ayrılma isteğine olumlu cevap verilmediği için sakatlığını bahane ederek idmanlara çıkmayan Bobo, yönetimden bir kez daha izin istedi. Yönetici Ertunç Soğancıoğlu’yla görüşen Brezilyalı yıldız, kendisi için gelen 5 milyon Euro’luk tekliflerin değerlendirmeye alınmasını isterken, “Ben Mustafa Denizli ile çalışmak istemiyorum. Çünkü burada devam etsem bile beni kulübede tutacak. Ben bu yaşta yedek kalmak istemiyorum. Şimdi yedek kalacaksam ne zaman oynayacağım. Kaldı ki ayrılmasam da 1.2 milyon Euro’ya oynamam. Nobre 2.4 milyon Euro alırken kimse benden bu paraya oynamamı beklemesin” dediği ifade edildi.

ZORLA İMZA ATTIRMADIK

Soğancıoğlu’nun da “Biz sana zorla imza attırmadık. Sen o paraya razı olarak imzayı attın. Yeri geldiğinde sözleşmeler yazılı ve her şey yazılı dersiniz. Şimdi neden farklı davranıyorsunuz. Sana daha önce de söyledik, ücretine ancak sözleşmeni uzatmak kaydı ile zam yaparız. Aksi durumda zam söz konusu olmaz. İlle de ayrılmak istiyorsan, bonservis bedelini getirir istediğin yere gidersin” dediği öğrenildi. Bu arada yönetimin 900 bin Euro’ya oynayan Tello’ya da sözleşmeyi uzatma şartı ile zam sözü verdiği bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:11

İLGİLİ HABERLER