Spor
  • 30.11.2007 07:47

BOBO'DAN İLGİNÇ BEŞİKTAŞ AÇIKLAMALARI: TELLO İLE COŞUYORUM!..

Beşiktaş’ın Avrupa’daki golcüleri listesinde 4. sıraya çıkan Brezilyalı "Tello’nun oynadığı her maçı kazandık. Diğerlerinin de katkısı unutulmamalı, ama Tello en büyük silahımız" dedi.

BJK İnönü Stadı’nda Liverpool maçının ardından Marsilya karşısında da attığı golle Şampiyonlar Ligi’ndeki iki galibiyetin de mimarı olan Bobo, kendi attığı goller kadar Şilili Tello’nun da başarıda büyük payı olduğunu söyledi. Marsilya karşısında beraberlikten sonra riske girerek oynadıklarını ve golü bulduklarını belirten Bobo, "Beşiktaş’ta teknik ve birikimi olan oyuncular topluluğunun bir arada oynuyor. Bu da başarıyı getiriyor. Dikkat edin Tello’nun oynadığı her maçı kazandık. Diğer oyuncularımızın da katkısı unutulmamalı, ama Tello bizim takımımızın en büyük silahı" dedi.

Lider olabilirdik

Avrupa kupalarında Beşiktaş formasıyla 6. golüne ulaşan ve siyah beyazlı takımın Avrupa’daki en golcü futbolcuları sıralamasında (Oktay Derelioğlu 14 gol, Pancu 9, Mehmet Özdilek 7) 4. sıradaki Feyyaz Uçar ile Metin Tekin’i yakalayan Bobo, futbol yaşamında daha gelişme çağında olduğunu söyledi. Bobo şöyle dedi:

"Futboluma hergün yeni bir artı katıyorum. Bunun devamı gelecek. Aslında Şampiyonlar Ligi’ndeki grubumuzda lider olabilirdik. Fakat bireysel hatalar yüzünden sorunlar yaşadık. Başkanımız Yıldırım Demirören ve yönetimimiz her türlü fedakarlığı yapıyorlar. Maçtan sonra onların yüzlerini üzüntülü görmek bizleri yıpratıyor.

Kaybı telafi edeceğiz

Fakat takım olarak bütünleştik ve başarı için yemin ettik. Beşiktaş Kulübü’nün büyüklüğünü aldığımız şu ana kadar 6 puanla gösterdik. Mağlubiyetler mutlaka olacak. Fakat çok aciz kaldığımız maçlar da oldu. Bunları telafi edeceğiz. Porto’yu da İstanbul’da yensek şu anda 9 puanımız olacaktı. Ancak İstanbul’da gerçekleştiremidğimiz galibiyeti Portekiz’de alıp gruptan çıkacağız."  HÜRRİYET

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:26

İLGİLİ HABERLER