Spor
  • 15.8.2009 12:42

BOBO'NUN TRANSFERİNDE FLAŞ GELİŞME

Beşiktaş, St.Etienne ile Bobo için 6 milyon Euro’ya anlaştı fakat Sambacı, Fransızlar’ı hor gördü

BOBO’NUN Fransa’ya transferi gerçekleşmiyor. Siyah-beyazlıların golcü futbolcusu St.Etienne’e gitmek istemedi. Beşiktaş, Fransız ekibiyle Brezilyalı yıldızın bonservisi için 6 milyon Euro’ya el sıkışmıştı ancak Sambacı, bu transfere sıcak bakmadı.

BEŞİKTAŞ TAMAMDI

UZUN süredir Delgado’nun sözleşmesini dondurmak için uğraş veren Beşiktaş yönetimi, Arjantinli’yi ikna edemediği için 10 numara transferi yapamıyordu. Sorunu çözmek için başka formüller düşünen siyah-beyazlılar, St.Etienne’in Bobo’ya yaptığı 4 milyon Euro’luk teklif üzerine, zaten formsuz olan futbolcusunu satmaya sıcak baktı. Planlanana göre; Bobo gidince yabancı kontenjanı açılacak, 1 yabancı 10 numara transfer edilecek ve Delgado da ocakta iyileşirse takıma 8. yabancı olarak katılacaktı.

ANCAK daha önce Bobo için Olympiakos bu rakamın üzerinde bir öneri yapmış fakat yönetim, Brezilyalı’nın değerini bulmadığını düşünerek, Yunanlar’a ’ret’ yanıtı vermişti. Siyah-beyazlılar St.Etienne ile anlaşmak istiyordu ama teklif parasal olarak tabir-i caizse ’kurtarmıyordu.’ Bu nedenle Beşiktaş, Fransız ekibine ’6 milyon Euro’yu getirin Bobo’yu alın’ şeklinde bir öneri yaptı. St.Etienne yekilileri ise düşünüp taşındıktan sonra önceki gün bu rakama çıktılar ve pazarlık Beşiktaş adına mutlu sonla bitti.

EŞİ GİTMEK İSTEMEDİ

ST.ETIENNE anlaşmanın ardından Bobo ve menajeriyle temasa geçti. Sezon başı Beşiktaş’tan ayrılmak istediği Mustafa Denizli tarafından da ima edilen Bobo, beklenenin aksine Fransız ekibine burun kıvırdı. Özellikle eşinin Fransa’ya gitmek istemediğini belirten Brezilyalı, St.Etienne’e kapıyı kapattı.

FRANSIZ ekibinin sportif direktörü Damien Commoli ise VATAN’a Bobo ve menajerinin kendilerine çok kaba bir üslupla yaklaştığını ve bu nedenle böyle bir oyuncuyu takıma getirmeyeceklerini ifade etti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:45

İLGİLİ HABERLER