Spor
  • 27.7.2009 03:23

BOBO'YA GÖNDERME...

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, takımdan ayrılması gündemde olan ve performansıyla akıllarda soru işaretleri bırakan golcü Bobo'yu üstü kapalı eleştirdi. Genel olarak oyunculardan memnun olduğunu belirten deneyimli teknik adam, "Ancak, hala istediğim seviyede olmayan, bekleneni veremeyen futbolcular var" diye konuştu. Denizli'nin bu sözlerle geçen sezon ortaya koyduğu performansı mumla aratan Bobo'yu kastettiği öğrenildi.

SEZON BAŞLARKEN HAZIRIZ
Lyon karşılaşmasının özellikle ikinci yarısında ortaya konulan oyunu beğenen Denizli, "Catania maçına göre yüzde 15-20'lik bir artış var. Bu zaman içinde daha da yükselecek. Tam olarak istediğimiz seviyede olduğumuzu söyleyemem. Ancak, oyun felsefesi olarak iyi durumdayız. Lig başlayana kadar çok daha hazır duruma geleceğiz" dedi. Denizli, Süper Kupa ile Baruş Kupası'nın çakışması ile ilgili olarak ise "İkisine de yeteriz" diyerek takımı böleceğinin sinyalini verdi.

NİHAT KAHVECİ SÜPER BAŞLADI
Beşiktaş, İspanya'da yaptığı hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Bedelli askerlik görevini tamamlayarak kampa katılan Nihat Kahveci de ilk kez takım arkadaşlarıyla birlikte antrenmana çıktı. Milli futbolcu, yaptığı düz koşunun ardından çift kale maçta yer aldı. Klas bir gol atan, bir serbest vuruşta da topu direkten dönen Nihat, kalitesini ilk antrenmanda ortaya koydu. Siyah-Beyazlılar'ın atrenmanına sakat olan Ekrem ve Toraman ile dinlendirilen Erns katılmadı.

OTELDE BULDUK!
Teknik Direktör Mustafa Denizli, "Nihat'ı nasıl buldunuz" sorusuna esprili bir şekilde "Otel'de bulduk!" diye yanıt verdi. Denizli, Nihat'ın arkadaşlarından geride olduğunu belirterek "10-12 güne hazır olur" dedi.

TELLO: 10'UN HAKKINI VERİRİM
Beşiktaş'ta teknik direktör Mustafa Denizli'nin Delgado'nun yokluğunda orta sahada görev vermeyi planladığı Tello, "Geçen sene de bir çok maçta o bölgede görev yaptım. Serbest oynarken daha rahatım. 10 numaranın hakkını veririm" dedi. Transfer arayışlarıyla ilgili olaraksa, "Asıl önemli olan size görev verildiğinde başarılı olmak" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:04

İLGİLİ HABERLER