Yaşam
  • 31.8.2008 09:30

BODRUM UÇAĞINDA YASAK AŞK TERÖRÜ!

Hollanda’dan Türkiye’ye gelen bir uçağı bir Türk vatandaşının kaçıracağı ihbarını alan polis alarma geçti. Ancak olayın altından, içinde iki Türk’ün bulunduğu aşk üçgeni ve kıskançlık çıktı.

Haftabaşında Rotterdam-Bodrum seferini yapan Hollanda uçağının yolcular için bulunan bir terörist tarafından kaçırılacağı ihbarını alması şok etkisi yaratmıştı. Hollanda polisi, alarma geçmiş ve gergin geçen 5 saat sonrasında 3 kişi göz altına alınmıştı. Olay, dünya ajansları tarafından “flaş” gelişme olarak verildi. Ancak olayın, terör eylemi değil, 2 Türk erkek ve bir Hollandalı kadın arasında yaşanan aşk üçgeni olduğu ortaya çıktı. İşte filmlere taş çıkaracak aşk hikayesi...

Hollandalı Hinda (28) 10 yıldan beri Fatih K. (31) isimli bir Türk’le birlikteydi. Türk erkek ile aynı evde yaşayan kadının aynı zamanda sevgilisinin en yakın arkadaşı 37 yaşındaki Köksel K. ile de gizli bir ilişkisi vardı. Fatih, arası kötü olan hayat arkadaşıyla baş başa tatil yapmak için Bodrum’a bilet aldı. 26 Ağustos’ta Amsterdam’dan kalkan bir uçakla Türkiye’ye geleceklerdi. Hollandalı kadın, bu tatili SMS ile Köksel’e anlattı. Kıskançlık krizine giren adam, çiftin tatile gitmemesi için Hinda’ya baskı yaptı. Köksel, Hinda’dan uçağı kaçırmak için bir bahane bulmasını istedi. Hinda tatile çıkacakları gün, köpeği gezdirme bahanesiyle vakit geçirdi. Bavulunu aheste aheste hazırladı. Amacı havalimanına geç kalmak ve uçağı kaçırmalarını sağlamaktı. Ve çift, Amsterdam’daki uçağı kaçırdı.

Ancak Hinda’nın planı tutmadı. Fatih, Rotterdam’dan kalkan başka bir uçağa bilet aldı. Kadın yine durumu, yasak aşkına bildirdi ve bir çözüm bulmasını istedi. Bunun üzerine Köksel, Hinda’ya “Arabayı boz. O zaman gidemezsiniz” diye bir SMS gönderdi. Hinda marş motoru ile oynayarak otomobili çalışmayacak hale getirdi. Ancak Fatih’in konuştuğu tur şirketinin yetkilileri çifti Rotterdam havaalanına bırakabileceklerini söyledi. Bir saatte Köksel’e 40 tane mesaj atan Hinda Rotterdam’daki havaalanında tuvalete giderek yeniden Köksel’le irtibat kurdu. Yolculuğu kesinlikle engellemek isteyen Köksel polisi arayarak Türkiye’ye giden Transavia uçağında bulunan Fatih isimli yolcunun terörist olduğunu ve uçağı kaçırma girişiminde bulunacağı ihbarını yaptı. Polis hemen alarma geçti. Fatih ve sevgilisi uçakta gözaltına alındı. Gerçeğin ortaya çıkmasının ardından Köksel güvenlik güçlerini yanıltmak suçundan tutuklandı. Kız arkadaşının arkadaşı ile ilişkisini karakolda öğrenerek yıkılan Fatih ile aldatan sevgilisi Hinda serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 06:40

İLGİLİ HABERLER