BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ KAPATILIYOR

1 dk okuma
BOĞAZİÇİ KÖPRÜSÜ KAPATILIYOR

Hızlı Özet

Bogaziçi köprüsü deprem bakimina aliniyor. Bu nedenle yaklasik bir ay süreyle trafige belli saatlerde kapali olacak.

Boğaziçi köprüsü deprem bakımına alınıyor. Bu nedenle yaklaşık bir ay süreyle trafiğe belli saatlerde kapalı olacak.

Boğaziçi Köprüsü yaklaşım viyadüklerinde 9 Ekim ile 30 Aralık tarihleri arasında depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılacak.

Karayolları 17. Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Çetin, yaptığı yazılı açıklamada, ''İstanbul'daki Büyük Açıklıklı Köprülerin Sismik Takviyesi Projesi'' yapım işi kapsamında Boğaziçi Köprüsü yaklaşım viyadüklerinde depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapılacağını belirtti.

Söz konusu çalışmaların 4 aşamada yapılacağını ve çalışmalara 9 Ekim perşembe günü saat 23.00'de başlanacağını bildiren Çetin, çalışmaların 30 Aralık salı günü saat 06.00'da tamamlanacağını kaydetti.

Çetin, çalışma programının tamamında trafik yoğunluğunun en az olduğu 23.00-06.00 saatleri arasında çalışılacağını belirterek, diğer saatlerde trafiğin normal seyrinde devam edeceğini, çalışılan saatlerde bir yönde en az 2 şeridin trafiğe açık olacağını bildirdi.

Çalışmalar sırasında gerekli standart üstü geçici trafik işaretlemeleri yapılacağını ifade eden Çetin, sürücülerden alternatif yolları kullanmalarını, yol üzerindeki trafik işaret ve işaretçilerine titizlikle uymalarını istedi.

Bu haber 3464 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fetullah Gülen'e mektup gönderdi.. Beni MHP'nin başına geçir
Gündem

Fetullah Gülen'e mektup gönderdi.. Beni MHP'nin başına geçir

Enver Altaylı’nın Fetullah Gülen’e gönderdiği mektuplarda MHP Genel Başkanı olmak istediği ve Devlet Bahçeli’nin göreve gelmesini engellediğini yazdığı ortaya çıktı.

Habervitrini13469 Görüntüleme
1877'den beri görülmeyen 'Mega El Nino' geliyor!
Gündem

1877'den beri görülmeyen 'Mega El Nino' geliyor!

Türkiye'de 2026'nın ilk 6 ayında yağış rekoru kırıldığını belirten TÜBA üyesi Prof. Dr. Doğan Yaşar, 2027 yılı için dikkat çeken 'Mega El Nino' beklentisini dile getirdi. Yaşar, ekim ayının ikinci yarısından itibaren yağışların artacağını öne sürerken, Türkiye'nin önümüzdeki 10 yılın büyük bölümünde su sıkıntısı yaşamayacağını söyledi.

Habervitrini14483 Görüntüleme
Atina'nın gövde gösterisi fiyaskoyla sonuçlandı
Gündem

Atina'nın gövde gösterisi fiyaskoyla sonuçlandı

Doğu Akdeniz ve Girit açıklarında Yunanistan, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi, Fransa ve İtalya’nın katılımıyla gerçekleştirilen MEDUSA-15 askeri tatbikatında amfibi çıkarma senaryosu fiyaskoyla sonuçlandı. Çıkarma botundan karaya çıkmaya çalışan Yunan askerlerinin denize düştüğü anlar kameralara yansırken, komşunun askeri operasyonel yetkinliği bir kez daha gündeme geldi.

Habervitrini14192 Görüntüleme
Etçi Nusret sektör değiştirdi! Bakın hangi işe girdi
Gündem

Etçi Nusret sektör değiştirdi! Bakın hangi işe girdi

Et restoranlarıyla dünya çapında tanınan Nusret Gökçe, bu kez farklı bir yatırımla gündeme geldi. Yemek sektöründeki çalışmalarının ardından gayrimenkul alanına yönelen Gökçe

Habervitrini12466 Görüntüleme