Spor
  • 20.10.2005 00:06

BOLTON WANDERERS TEKNİK DİREKTÖRÜ SAM ALLARDYCE :MİLNE'NİN BİZE KARŞI İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAMASINI DİLİYORUM

EMRE AŞ
İSTANBUL (İHA) - UEFA Kupası H Grubu'nda yarın akşam Beşiktaş'la karşılaşacak olan Bolton Wanderers'in Teknik Direktörü Sam Allardyce, rakipleri Beşiktaş'ın sahaya teknik direktörlerinden yoksun çıkacak olmasının bir problem oluşturmayacağını belirterek, takımı oluşturacak ve sahaya sürecek birilerinin olacağını söyledi.


Bolton Wanderers'in BJK İnönü Stadı'nda akşam yaptığı antrenman öncesinde bir basın toplantısı düzenleyen Sam Allardyce, seyircinin statta oluşturacağı atmosferin kendilerine ters gelmeyeceğini ifade ederek, "Oyunun gelişimine göre taktiğimizi belirleyeceğiz. Seyircinin oluşturacağı atmosfer bizim için de motivasyon olacaktır'' dedi.


Maçı kaybetmeleri halinde bir moral bozukluğu yaşamayacaklarını kaydeden İngiliz teknik adam, gol bulmaları halinde ise provokatif bir gol sevinci sergilemeyeceklerinin altını çizdi.


Beşiktaş'ın çok kaliteli oyunculara sahip olduğunu hatırlatan Allardyce, Beşiktaş'ta yeniden göreve gelen Gordon Milne'den daha önce Türkiye'deki atmosfer hakkında bilgi aldığını, Milne'nin, kendilerine karşı iyi bir başlangıç yapmamalarını dileğini sözlerine ekledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:51

İLGİLİ HABERLER