Spor
  • 30.9.2008 16:46

BÖLÜCÜ ÖRGÜTTE ÇÖZÜLMEYLE BİRLİKTE İNFAZLAR DA ARTTI

MEHMET DEMİRHAN
ŞIRNAK - olan teröristlerin ifadelerinde terör örgütü PKK'nın dağılma sürecinin hızlandığı ve teslim olmak isteyen örgüt elemanlarının örgüt içerisinde infaz edildiği bilgisi yer aldı.
Silopi'de Hezil Çayı'nı yüzerek Verimli Jandarma Karakolu'na teslim olan 7 teröristin mahkemesi tamamlandı. İki grup halinde adliyeye çıkartılan teröristlerden H.S. ve F.K., tutuklu yargılanmak üzere Silopi Cezaevi'ne gönderilirken, kalan 5 terörist H.K., H.İ., S.K., S.Ö., E.Ö. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Teröristlerin verdikleri ifadelerde örgüt içerisinde insanlık dışı muamelenin inanılmaz boyutta olduğunu ve teslim olmak isteyen birçok teröristin bulunduğunu belirttikleri
öğrenildi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) hava harekatı sonrasında büyük darbe alan terör örgütü PKK içerisinde iç hesaplaşmaların doğduğunun ve örgütün dağılma sürecinin hızlandığının da teröristlerin ifadeleriyle tespit edildiği bildirildi. Teslim olmak isteyen örgüt elemanlarının ise örgüt içerisinde infaz edildiğinin teslim olan teröristlerin ifadelerinde yer aldığı belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:50

İLGİLİ HABERLER