Bomba iddia: Kılıçdaroğlu kurultay yapmadan Muharrem İnce'ye devredecek

1 dk okuma
Bomba iddia: Kılıçdaroğlu kurultay yapmadan Muharrem İnce'ye devredecek

Hızlı Özet

Konda Araştırma’nın genel müdürü Bekir Ağırdır, Hürriyet'ten İpak Özbey'e çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun istifası ve Muharrem İnce'nin genel başkanlığını da değerlendiren Ağırdır, "Muharrem İnce’nin seçim sonrası ilk konuşmasını birlikte izledik. Nasıl buldunuz?" sorusuna şu cevabı verdi:






Anketlerde sonuca en yakın tahminleri yapan Konda Araştırma’nın genel müdürü Bekir Ağırdır’a göre Kılıçdaroğlu kurultay yapmaksızın koltuğu İnce’ye takdim edecek.



Konda Araştırma’nın genel müdürü Bekir Ağırdır, Hürriyet'ten İpak Özbey'e çeşitli değerlendirmelerde bulundu. Kılıçdaroğlu'nun istifası ve Muharrem İnce'nin genel başkanlığını da değerlendiren Ağırdır, "Muharrem İnce’nin seçim sonrası ilk konuşmasını birlikte izledik. Nasıl buldunuz?" sorusuna şu cevabı verdi:



"Gayet iyi, soğukkanlı, samimi, iddialı. Geleceğe dair de ipucu veren ama bu tartışmayı ekranda yapmayacak kadar da nazik. Söylediğim gibi bir kurultayla değil, bir görev devir-teslimiyle makul ve zarif bir şekilde Kılıçdaroğlu’nun görevi İnce’ye devredeceğini düşünüyorum."




Bu haber 602 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ünlü İsrailli yazar : Eşekler İsraillileri felakete sürüklüyor
Gündem

Ünlü İsrailli yazar : Eşekler İsraillileri felakete sürüklüyor

Güvenlik birimlerinin, saldırıdan önceki dokuz ay boyunca Netanyahu'yu "açık, acil ve somut bir tehlike" ve savaş çıkma olasılığı konusunda defalarca uyardığını, bu uyarıların dönemin Savunma Bakanı Yoav Gallant, Shin Bet Başkanı Ronen Bar, Askeri İstihbarat Müdürlüğü ve ordu komutanlığından geldiğini söyledi.

Habervitrini14903 Görüntüleme
Husilerin balistik füze üretiminde yapay zeka kullandığı iddiaları: Füze düştü
Gündem
#husiler#DÜNYA Haberleri#Claude

Husilerin balistik füze üretiminde yapay zeka kullandığı iddiaları: Füze düştü

İddialara göre, füze sistemlerinin güdüm mekanizmalarının kodlanması, otopilot yazılımlarının yapılandırılması ve uçuş simülasyonlarının gerçekleştirilmesi gibi kritik süreçlerde mühendisler yerine Claude yapay zekasından yararlanıldı.

Habervitrini12528 Görüntüleme
Hastalara cinsel içerikli film izletilen hastaneden açıklama
Gündem

Hastalara cinsel içerikli film izletilen hastaneden açıklama

Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde çekilen ve sosyal medyada tepki toplayan görüntülere ilişkin hastane yönetiminden açıklama geldi. Yönetim, görüntülerin spermiyogram tetkiki kapsamında numune verme odasında hastalara izletildiğini doğrulayarak alanın hasta mahremiyetine uygun düzenlendiğini belirtti.

Habervitrini9944 Görüntüleme
Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı adaylığı için iki ismi önerdi, şartını açıkladı
Gündem

Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı adaylığı için iki ismi önerdi, şartını açıkladı

Kemal Kılıçdaroğlu, yaklaşan genel seçimlerde muhalefetin ortak bir aday etrafında buluşması gerektiğini söyledi. CHP’nin ittifak görüşmelerinde lokomotif rol üstlenmesi gerektiğini belirten Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın adaylık ihtimaline ilişkin dikkat çeken şartlarını açıkladı.

Habervitrini12427 Görüntüleme