Asayiş
  • 1.7.2009 15:07

BOMBALARIN BULUNDUĞU EV TALAN EDİLMİŞ

ERGENEKON soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Yarbay Mustafa Dönmez'in daha önce el bombaları, silah ve mühimmat ele geçirilen Sapanca’nun Güldibi mevkiinde ormanlık alandaki yazlık evine hırsız girdi. 

Ankara Merkez Lojistik Komutanlığı emrinde görev yaparken Sapanca’da orman içindeki evinde bomba ve mühimmat bulunmasının ardından tutuklanan Yarbay Mustafa Dönmez’in yakınları, eve giren hırsızın her yeri karıştırdığını belirledi. Durumu Mustafa Dönmez’e bildirmeleri üzerine de Yarbay Dönmez cezaevinden Cumhuriyet Savcılığı’na dilekçe göndererek hırsızın bulunmasını talep etti.


Cumhuriyet Savcılığı Mustafa Dönmez’in yakınlarının da yaptığı başvuru üzerine soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Sapanca İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan bir ekibin eve giderek inceleme ve tesbit yaptığı öğrenildi.


BEKÇİ YERLEŞTİRİLDİ

Tutuklu bulunan Yarbay Mustafa Dönmez'in Sapanca Güldibi’ndeki çiftlik evinde, yaşanan hırsızlık olayının ardından yazlık eve bekçi tuttukları ve burada kalan çiftin arıcılık yaptığı belirtildi.

Bazı kişilerin hırsızlık veya başka amaçla eve gelip içersini karıştırdığının anlaşılması üzerine Mustafa Dönmez’in isteği üzerine eve yerleştikleri belirtilen karı koca hem evi bekliyor, hem burada arıcılık yapıyor. Adlarını söylemeyen karı koca, eve gelen gazetecilerle görüşmedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:33

İLGİLİ HABERLER