Asayiş
  • 30.6.2015 13:53

Bonzai içip market soydular!

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi'ndeki bir akaryakıt istasyonu marketinde meydana geldi. İddiaya göre, bonzai içen Ali Baki Ş. (28) ile Ahmet B. (24) Mücahitler Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonuna gitti. İstasyonun marketine giren eli bıçaklı şahıslar market görevlisi Volkan Cura'ya bıçak çekip kasadaki paraları istedi. Cura, kasayı açıp paraları verdi.Şahıslar 10 paket de sigara aldıktan sonra marketten ayrıldı.

Şahıslar kaçarken istasyondaki diğer görevliler de onları kovalamaya başladı. Ali Baki Ş. yakalanıp darp edildi. Bir süre sonra gelen polise teslim edildi. Diğer zanlı Ahmet B. ise polis tarafından Mithatpaşa Mahallesi'nde yakalandı. Zanlının üst aramasında 450 lira para ele geçirildi. Zanlının paralar ile uyuşturucu aldığını söylediği öğrenildi.

1 GÜN BOYUNCA AYILAMADILAR
Gasp yapmadan önce bonzai alan zanlılar yakalandıktan sonra emniyete sorguya getirildi ancak zanlılar bonzai aldığı için bayıldı. Polis hemen zanlıları hastaneye götürdü. Tedavi altına alınan zanlılar bir gün boyunca hastanede kaldıktan sonra taburcu edilerek emniyete getirildi. İfadesi alınan zanlılar bugün adliyeye sevk edildi. Sevk öncesi sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıpa getirilen zanlıların hala içtikleri bonzaiden dolayı tam olarak kendilerinde olmadığı görüldü.

FATİH KEÇE-SERKAN ÇETİNKAYA

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 19:36

İLGİLİ HABERLER