Asayiş
  • 9.10.2005 00:07

BORCU YÜZÜNDEN EŞİ VE ÇOCUĞUNU BAŞINDAN VURAN KUYUMCUDAN GERİYE BU RESİM KALDI

İzmir'in Konak İlçesi'nde, borçları yüzünden cinnet geçiren kuyumcu, eşi ve 10 yaşındaki oğlunu uyurlarken başlarından silahla vurduktan sonra son kurşunu da kendi başına sıktı.

Olayda kuyumcu ve eşi hayatını kaybederken, yakınları tarafından ağır yaralı halde bulunan çocuk hastanede tedavi altına alındı.


Edinilen bilgiye göre olay, sabah saat 08.00 sıralarında Konak İlçesi Mithatpaşa Caddesi numara 655'deki Hakan Apartmanı kat 2 daire 4'de meydana geldi. İddiaya göre, borçları yüzünden ödeme güçlüğüne düşen Ermiş Kuyumculuk'un sahibi Selçuk Ermiş (57), geçirdiği cinnet sonucu 9 mm çapındaki Baretta marka tabancayla yatak odasında uyumakta olan eşi Sibel Ermiş (41) ile çocuk odasında uyuyan oğlu Batuhan Ermiş'i (10) başlarından tek kurşunla vurdu. Daha sonra oğlu Batuhan'ı sürükleyerek eşinin yanına bırakan Selçuk Ermiş, "Borçlandım, borçlarımı ödeyemedim, hayat yüküm ağır geldi. Eşimi ve çocuklarımı çok seviyordum" yazılı bir not bıraktıktan sonra son kurşunu da kendi başına sıkarak intihar etti.


Sabah saatlerinde kimsenin fark etmediği olay, Ermiş'in işyerine gelmemesiyle ortaya çıktı. Patronu gelmeyince eve telefon eden kalfası, cevap alamayınca söz konusu daireye gitti. Kapıyı çalan kalfa, yine cevap alamayınca bu kez Ermiş'in kayınpederini aradı. Eve gelen Ermiş'in yakınları, talihsiz kuyumcuyla birlikte eşi ve oğlunu kanlar içerisinde buldu. Batuhan Ermiş'in ölmediği anlaşılınca, küçük çocuk Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Cumhuriyet Savcılığı olaya el koyarken, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:57

İLGİLİ HABERLER