Spor
  • 5.8.2009 17:47

BORO'NUN TEKNİK DİREKTÖRÜ TUNCAY'A ŞAŞIRDI

Yaz boyunca adı çok sayıda kulüple geçen Tuncay Şanlı, Middlesbrough'nun ilk maçında forma giyecek. Boro'nun çalıştırıcısı Southgate, Tuncay'ın şu âna kadar takımda kalmış olmasına çok şaşırdığını söyledi.
Fenerbahçe, Liverpool, Everton, Aston Villa, Stuttgart... Bunlar, bu sezon Tuncay'ı transfer etmeyi düşündüğü öne sürülen takımlardan bazıları. Ancak milli futbolcunun hâlâ geçtiğimiz sezon küme düşen Middlesbrough'da kalması, kafalarda soru işaretleri yaratıyor.

Evening Gazette'ye açıklamalarda bulunan Middlesbrough Menajeri Gareth Southgate, Boro'nun Cuma günü Sheffield Wednesday'le bu Cuma yapacağı İngiltere İkinci Ligi Ligi Championship'in açılış maçında Tuncay'ı sahaya sürebileceğini söyledi. "Tuncay'ı kimsenin kapmamasına çok sevindim" diyen Southgate, Tuncay'a başından bu yana, iyi bir teklif alıp da ayrılması hâlinde önünü kesmeyeceklerini söylediklerini vurgulayarak, "Ancak şu âna gitmedi. Kalitesine ve Türk Milli Takımı'ndaki kariyerine baktığınız zaman inanamıyorsunuz. Sanıyorum eninde sonunda birşeyler olacaktır; ama ne zaman, bilmiyoruz. Bekleyip görmek zorundayız" diye konuştu.

Yaz boyunca Boro'yla idmanlara çıkan; ancak ufak tefek sakatlıkları nedeniyle hazırlık maçlarında forma şansı bulamayan Tuncay'ın artık tamamen iyileştiği ve Sheffield Wednesday karşısında takımının formasını giymesinin yüksek bir olasılık olduğu vurgulanıyor.

(Goal.com)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:55

İLGİLİ HABERLER