Gündem
  • 17.10.2008 03:34

BOŞANDIĞI KOCASINA SERVET ÖDEYECEK

Madonna, İngiltere tarihinin en pahalı boşanma davasına imza atacak. Ünlü şarkıcının eşi Guy Ritchie'ye ilk etapta 12 milyon sterlinlik bir ev ve 15 milyon sterlin nakit para verdiği söyleniyor. Ritchie'nin 75 milyon sterlin tazminat alması bekleniyor..
Madonna ve yönetmen eşi Guy Ritchie'nin boşanacaklarına dair haberler aylar öncesinde de çıkmaya başlamıştı. Madonna, tüm bu söylentileri yalanlamış, basına eşiyle mutluluk pozları vermişti. Ancak çiftin bu mutlu hali kısa sürdü. Madonna'nın basın sözcüsü, çiftin 7.5 yıl süren evliliğini bitirme kararı aldıklarını açıkladı.
BENCİL VE DÜZENSİZ
Bu açıklamadan sonra gözler Madonna ve Guy Ritchie'ye çevrildi. Boşanma ile ilgili konuşmayan Madonna'nın aksine Ritchie, suskunluğunu bozdu. Ritchie, şunları söyledi: "Her erkek gibi düzgün bir koca olmaya çalıştım ama Madonna'ya bu yetmedi." Madonna ise eşinin bencil ve düşüncesiz bir koca olduğunu boşanma gerekçesi olarak gösterdi.
BİR KURUŞ İSTEMİYOR
Eşinin maddi anlamda hiçbir sorumluluk üstlenmediğini iddia eden Madonna, Ritchie'nin Kabala tarikatına da anlayış göstermediğini savundu. Evlat edinme sürecinde eşinden gerekli desteği alamadığını belirten ünlü şarkıcı, New York'a yerleşmeyi istediğini ama eşinin buna yanaşmadığını iddia etti. Öte yandan evliliğini yürütmek için çok çaba sarf ettiğini belirten Ritchie, 300 milyon sterlinlik bir servetin sahibi olan eşinden hiçbir maddi talebi olmadığını açıkladı. Ancak Madonna'nın boşanmak için eşine ilk etapta 12 milyon sterlinlik bir ev ve 15 milyon sterlinlik nakit para verdiği iddia edildi. Guy Ritchie'nin avukatları ise ünlü yönetmenin eşinden 75 milyon sterlin talep edebileceğini açıkladı. Evlilikleri sırasında kazanılan 80 milyon sterlininin ortak pay edilmesi gerektiği belirtildi. Davanın İngiltere'nin en pahalı boşanma

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:19

İLGİLİ HABERLER