Gündem
  • 3.10.2005 02:18

BOŞANMAK ÇOK ACI VERİCİ

Her şey yıldırım hızıyla başlayıp, yıldırım hızıyla noktalandı. Oyuncu Renee Zellweger, country şarkıcısı eşi Kenny Chesney ile sadece dört ay süren evliliğinin ardından içini ilk kez OK dergisine döktü.

Sinemanın Bridget Jones’u Renee Zellweger, yıldırım aşkıyla bağlandığı eşinden öyle hızlı ayrıldı ki kimse ne olup bittiğini anlamayamadı. Oscar’lı oyuncu Zellweger, boşanmasına rağmen sonsuza dek süren büyük aşklara inanıyor.

Neden mi? Çünkü yıldızın annesiyle babası tam 45 yıldır evlilermiş ve mutlulukları hálá sürüyormuş! Renee Zellweger, ‘Ben uslanmaz bir romantiğim’ diyor. 36 yaşındaki yıldız, country şarkıcısı Kenny Chesney ile de kumsalda romantik bir düğünle evlenmişti zaten!

İNANCIMI KORURUM

Renee Zellweger, sevgililerini, gösteri dünyasının ünlü erkeklerinden seçmeyi tercih ediyor. Çünkü yıldızın duygularını sadece ünlü erkekler anlayabilirlermiş.

Hayal kırıklıklarına rağmen umudunu hep koruyor: ‘1995 yılında, eski erkek arkadaşım intihar etti. Tam da o sıralarda, hayatımın bir yol ayrımına gelmiştim. Tünelin ucunda ışık bile görünmüyordu. Her şeye rağmen bu dönemi de atlatacağıma inanmıştım. Ve atlattım da!’

Eşi Kenny Chesney’den boşanmasıyla yine çok acı veren bir döneme girmiş.

Ama bu dönemin de üstesinden geleceğine emin. Ser verip sır vermeden, sinema yolunda hayata devam ediyor.

Bu da doğum günü salatası

Ünlü şarkıcı Lionel Richie’nin kızı Nicole Richie, 24’üncü yaşını ilginç bir şekilde kutladı. Nicole, Los Angeles’taki Ivy Lokantası’nda verdiği partide, doğum günü pastası yerine masaya koca bir tabak tavuklu salata istedi. Önümüzdeki yıl evlenmeye hazırlanan Nicole Richie, ince bir gelin olmakta kararlı.  

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:59

İLGİLİ HABERLER