Spor
  • 29.3.2009 17:34

BOSNA'DA UMUTLAR ARTTI!..

Bosna-Hersek'in Belçika'yı 4-2 yenmesi, Türkiye'nin de İspanya'ya Madrid'de 1-0 yenilmesiyle Balkan temsilcisi grupta lider İspanya'nın 6 puan gerisinde, ikinci sıraya yerleşti.

Dünya Kupası eleme gruplarında dün gece oynanan maçların ardından ülke genelinde büyük sevinç yaşandığı gözlemlenirken, binlerce taraftar Belçika maçını, başta Sarajevo olmak üzere birçok kentte dev ekranlardan takip etti.

Bağımsızlıklarını kazandığından bu yana büyük bir turnuvaya katılmaya çok yakın olduklarını belirten Bosna-Hersek Milli Takım Teknik Direktörü Hırvat Miroslav Blazic, ''Takımımla gurur duyuyorum, çok iyi bir sonuç aldık. Fakat oyuncularımın rehavete kapılmalarını istemiyorum. Çünkü çarşamba günü çok önemli bir maça çıkacağız. Belçika ile oynayacağımız bu maçı da kazanarak, yaptığımız çıkışın sürpriz olmadığını göstermek istiyoruz'' diye konuştu.

Blazic, Bosnalı taraftarları da uyararak, ''Çarşamba günü, her şeyden önce bir maça çıkacağımızı taraftarlarımız unutmasınlar. Oyun içerisinde sadece bizi desteklesinler ve oyunu bölmesinler. Aksi takdirde konsantrasyonumuz bozulabilir. Biz de bunu istemeyiz'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:42

İLGİLİ HABERLER