Asayiş
  • 21.8.2009 15:22

BÖYLE SAPIKLIK GÖRÜLMEDİ!...

Eşcinsel babanın kendisi ile cinsel ilişkiye girmesi için karısını pazarladığı arkadaşları, 16 yaşındaki kızını da taciz etmeye başlayınca zincirleme sapıklık ortaya çıktı. Genç kızın ihbarıyla utanmaz baba ve tacizci zanlılar gözaltına alındı.

Bursa'nın Yıldırım İlçesi Güllük Mahallesi'nde meydana gelen ve akıllara durgunluk veren olayda, SSK emeklisi 4 çocuk babası eşcinsel H.A. kendisiyle birlikte olmaya yanaşmayan arkadaşlarına 5 lira karşılığında zeka özürlü karısı H.A'yı (39) pazarlamaya başladı. H.A.'nın önce karısı sonra da kendisiyle ilişkiye giren arkadaşları, evdeki 16 yaşındaki M.A.'yı da taciz etmeye başladı. Duruma dayanamayan M.A. 155 polis imdat hattını arayarak yardım istedi.

Bunun üzerine operasyon başlatan Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekipleri genç kızı evden kurtararak babası H.A. ile annesi H.A. ve genç kızı taciz etittiği iddia edilen M.M, M.T, O.Ç, N.Ş.'yi, "Çocuğa cinsel istismar ve cinsel saldırı" suçundan gözaltına aldı. Tüyler ürperten olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:37

İLGİLİ HABERLER