Yaşam
  • 30.8.2014 02:28

Brangelina çiftinin düğününden hoş detaylar

Tüm dünyanın dikkati de yeniden içfte çevrildi. Brangelina'nın düğün fotoğraflarının ne zaman ve nerede yayınlanacağı hatta yayınlanıp yayınlanmayacağı bile henüz bilinmiyor. Ama sadece 22 kişinin davetli olduğu tören ile ilgili ayrıntılar da basına yansıdı. İşte Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin Fransa'daki mülkleri Chateau Mirval'de gerçekleşen düğününden basına yansıyan ayrıntılar.

Angelina Jolie babası aktör Jon Voight'i bile evleneceğinden haberdar etmedi. 75 yaşındaki aktör E!Online'a kızının düğünü ile ilgili olarak "Bu çok güzel. Harika bir düğün olmuş gibi görünüyor. Çocukların da katıldığı bir düğün güzel olmalı. Onlar için çok mutluyum" dedi. 39 yaşındaki Jolie, düğünde beyaz bir gelinlik giydi. Bir davetlinin "çok geleneksel ama aynı zamanda tam da Angelina'nın tarzı" diye tanımladığı gelinlik antika dantel ve ipekten dikilmişti.

Yine aynı davetlinin E!Online'a anlattığına göre Jolie'nin duvağı da vardı. Brad Pitt ise törende duvağı kaldırıp Jolie'yi görünce kelimenin tam anlamıyla nefesi kesildi, soluk almakta zorluk çekti. Angelina Jolie'nin gelinliğini kimin tasarladığı henüz bilinmiyor. Ama ileri sürülenlere göre güzel oyuncu bir zamanlar annesine ait olan bir elbiseyi gelinliğe dönüştürdü. Yani bir başka deyişle Maddox ve Pax gelin olan annelerini damat babaları Brad Pitt'e teslim etti. Törende çiftin diğer çocukları Zahara ve Vivienne anne ve babalarına çiçekler attılar. Sekiz yaşındaki Shiloh ve altı yaşındaki Knox da anne ve babalarının evlilik yüzüklerini taşıma görevini üstlendi. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:13

İLGİLİ HABERLER