Spor
  • 13.11.2016 15:51

Brezilya Colin Kazım'ı konuşuyor

Coritiba'ya transfer olan Colin Kazım, attığı goller ve yaptığı asistlerle Brezilya'da adından söz ettirmeye devam ediyor.

Skorer'in haberine göre, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Colin Kazım Richards, yeni takımı Coritiba'da göze girdi.

37 kez Türk Milli Takımı forması da giyen oyuncu, Haziran ayında İskoç ekibi Celtic ile yollarını ayırırken, Brezilya ekibine imza atmıştı.

TAKIMA KATKISI

Coritiba'da Alex de Souza'nın emekliye ayrılmasıyla boşalan 10 numaralı formayı sırtına geçiren 30 yaşındaki futbolcu, aldığı bu büyük sorumluluğun altından kalkmayı başardı.

Görev aldığı 22 maçta 3 gol-5 asiste imza atan Kazım, takımının son olarak Atletico Mineiro ile yaptığı maçta da gol pası verdi. Ayrıca 2 de penaltı yaptırdığı eklendi.

CORİTİBA'NIN EN ETKİLİ İSMİ

Bem Parana internet sitesinde "Kazım bir ay içinde Coritiba'nın en etkili ismi oldu"başlığıyla yayınlanan haberde, futbolcunun bu süre zarfında takımının attığı sekiz golün beşinde katkısı olduğuna ve takımdaki başka hiçbir ismin bu oranda bir katkısı bulunmadığına dikkat çekildi.

GELDİ VE HER ŞEY DEĞİŞTİ

Globo'da ise "Kazım geldi ve her şeyi değiştirdi" başlıklı bir değerlendirme yazısına yer verildi.

Takımdaki futbolcuların son dönem performanslarının  analiz edildiği yazıda, Colin Kazım Richards'ın en çok öne çıkan isim olduğunun altı çizildi.

Güncellenme Tarihi : 14.11.2016 00:08

İLGİLİ HABERLER