Spor
  • 5.8.2009 13:35

BREZİLYALI BAŞKAN TÜRKİYE'YE FUTBOLCU ALMAYA GELİYOR

Brezilya Ligi’nin köklü kulüplerinden Corinthians’ın Başkanı, ülke tarihinde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor. Başkan Andre Sanchez, 2010’da kulübün 100. yılını kutlayacak olmaları nedeniyle bazı futbolcuları transfer etmek için Türkiye’ye gelecek.

Brezilya basını, listesindeki futbolcuları açıklamayan Sanchez’in, transfer için bizzat Türkiye’ye gitme kararı almasının ülke için önemli bir gelişme olduğuna dikkat çekti. Andre Sanchez’in, Türkiye’deki ilk durağının ise Fenerbahçe olacağı kaydedildi. Sarı-lacivertlilerle, Dos Santos ve Cristian’ın transferinden doğan ödemelerle ilgili görüşmeler yapması beklenen Başkan Sanchez’in, Edu ve Roberto Carlos için de nabız yoklayacağı iddia edildi.
Brezilya Devlet Başkanı Lula’nın takımı olarak da bilinen Corinthians’ın, 100. yılda Libertadores Kupası’nı kazanmak için güçlü bir kadro kurmak istediği kaydedildi. Lula geçtiğimiz aylarda Türkiye’ye yaptığı ziyarette, iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesinde futbolcu transferlerinin önemli rol oynadığını vurgulayarak bunun devam etmesi gerektiğini ifade etmişti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:55

İLGİLİ HABERLER