Spor
  • 14.6.2014 19:49

Brezilyalı yıldız Galatasaray'a haber yolladı

Gelecek sezon genç ve güçlü bir ekip kurmak isteyen Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Brezilyalı yıldız, Sarı-kırmızılı takıma mesaj gönderdi.


Uzun zamandır Galatasaray'ın transfer gündeminde bulunan Brezilyalı yıldız, Sarı-kırmızılı kulübe gelmek istediğinin sinyalini verdi.

2010 yılından beri Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk takımında forma giyen ve gösterdiği başarılı performansla büyük takımların transfer hedefine giren Brezilyalı yıldız geleceği hakkındaki kararı verdi.

Lucescu'nun Galatasaray'ın başına gelmesi durumunda transferine kesin gözüyle bakılan Alex Teixeira, Galatasaray'ı yakından takip ettiğini açıkladı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'de mücadele edecek olan Galatasaray'dan resmi hiçbir teklif almadığını belirten Alex, Sarı-kırmızılı taraftarları "fantastik" diye tanımladı.

Galatasaray taraftarına çok büyük bir saygısını olduğunu söyleyen Brezilyalı yıldız, "Fantastik" diye yorumladığı taraftarların karşısında oynamaktan gurur duyacağını söyledi.

Shakhtar Donetsk takımı ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Alex Teixeira, geçen sezon toplam 40 maçta forma giyerken 9 gol atma başarısı gösterdi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:12

İLGİLİ HABERLER