Spor
  • 12.10.2005 03:32

BRİGEL : TÜRKİYE MAÇI ÖNCESİ DANİMARKA'NIN TEKNİK DİREKTÖRÜYLE GÖRÜŞTÜM

Briegel, Olsen ile sadece bir kez telefonla görüştüğünü doğrulayarak, ‘Danimarka basınında yer aldığı gibi kendisine herhangi bir söz vermedim’ dedi.

ARNAVUTLUK Milli Takımı Teknik Direktörü Hans Peter Briegel, Danimarka Milli Takımı Teknik Direktörü Morten Olsen ile telefonla görüştüğünü, ama herhangi bir söz vermediğini söyledi. Briegel, takımının kamp yaptığı Adriyatik Otel’de düzenlediği basın toplantısında, Olsen ile sadece bir kez telefonla görüştüğünü doğrulayarak, ‘Danimarka basınında yer aldığı gibi kendisine herhangi bir söz vermedim. Zaten böyle bir şey söylemem. Bunların hepsi spekülasyondur’ dedi.

Onur maçımız olacak

Briegel,
menajeri Tayfun Ateş aracılığıyla Hürriyet’e yaptığı açıklamada da, ‘Arnavutluk’un kimseyi kayırma gibi bir durumu yok. Olamaz da... Bu çirkin söylentileri çıkaranlar, benim de bir kariyerim olduğunu gözardı ediyor. Bu maç Arnavutluk’un onur maçı olacak’ ifadesini kullandı.

Arnavutluk Milli Takımı’nın daha önce Türkiye’de oynayan futbolcularından Alban Bushi ise Arnavut halkının Türkiye’yi desteklemesinin normal olduğunu ifade ederek, ‘Ben de 6 sene Türkiye’de yaşadım. Türkiye’nin Dünya Kupası’na gitmesini isterim, ama yarınki (bugün) maçta kazanmak için oynayacağız’ dedi. Bushi, Türkiye’de kendisiyle ilgili çıkan şike ve bahis iddialarının doğru olmadığını vurgulayarak, ‘Bunlara gülüp geçiyorum. Hiçbiri doğru değil, böyle bir şeyi asla yapmadım, yapmam da’ diye konuştu.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:55

İLGİLİ HABERLER