Spor
  • 25.7.2009 04:34

BROOS DERT KÜPÜ...

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos çok sıkıntılı... Önceki akşam 3-1 kazanılan Maastricht maçındaki oyundan memnun kalmadığını söyleyen Belçikalı hoca, "Skor beni ilgilendirmiyor. Bu maçtan galip geldik. Ama oyunu beğenmedim. Daha çok yol katetmemiz gerekiyor" dedi.

GOLCÜLER AYRI DERT
Broos'un canını sıkan bir başka nokta golcülerin suskun kalmış olmaları. Hollanda kampındaki 4 hazırlık maçında 9 gol atılırken Gökhan Ünal ve Umut Bulut ikilisinin gol yollarında etkili olamaması Broos'u düşündürüyor. Sol kanat isteyen Belçikalı'nın yönetimden golcü talebinde de bulunacağı kaydedildi.

DERSİMİZ YAN TOPLAR
Hazırlıklarını Hollanda'da sürdüren Trabzonspor hazırlıklarına dün de devam etti. Sakatlığı bulunan Yattara dışında tüm oyuncular antrenmana katıldı. Teknik direktör Hugo Broos, takıma orta-gol çalışması yaptırırken adeta çileden çıktı. Ortaların isabetli olmaması, olanlara istenilen vuruşların yapılamaması üzerine oldukça sinirlenen Broos, çalışmayı durdurarak oyuncularını tek tek uyardı. Öte yandan Senegalli kaleci Sylva'nın direklere tırmanması herkesi güldürdü.

YATTARA'DA SORUN YOK
Bordo-Mavililer'de ayak bileğinden sakatlanan Gineli Yattara'nın durumunda korkulacak bir şey olmadığı ifade edildi. Sağlık Kurulu Başkanı İhsan Alioğlu, "Koparılan gürültü kadar ciddi bir şey yok. Salonda çalışıyor. Beklenenden önce sahalara dönecek. Şu anda lige yetişme ihtimali bile var" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:07

İLGİLİ HABERLER