Spor
  • 24.8.2009 02:52

BROOS FOS ÇIKTI!..

Trabzonspor, Manisaspor'a deplasmanda 1-0 yenildi. Bordo-Mavililer maça hızlı başlayan taraftı. 8. dakikada Engin Baytar, şık hareketlerle ceza sahası içine sokuldu. Sert vuruşu direkte patladı. 16. dakikada sahneye Ex-Trabzon'lu Isaac çıktı. Nijeryalı'nın golü Manisa'yı 1-0 öne geçirdi. 20. dakikada Selçuk İnan'ın kafa vuruşu ağlara giderken Umut topa dokundu. Gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

TARAFTAR ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Manisaspor'da Isaac, 40. dakikada sakatlanarak oyundan çıktı. Karadeniz ekibinde 2. yarı oyuna Gökhan Ünal girdi. Taraflar gol bekliyordu... Ama Trabzonspor 'Dostlar alışverişte görsün' şeklindeki ataklarla Manisa'nın üzerine gitti. Taraftarlar, 72. dakikada Bordo- Mavili ekibi yuhalamaya başladı. Kalan dakikalarda gol çıkmayınca Trabzon, ligin 3. haftasını 3 puanla kapatmak zorunda kaldı.

3 HAFTADA İŞİ BİTTİ
Trabzonspor taraftarı acı çekmeye devam ediyor... Hugo Broos'un çalıştırdığı Bordo-Mavililer, 3. lig maçında 2. yenilgiyle tanışarak taraftarını kahretti. Takım 3 puanda kalınca taraftar da çılgına döndü. Böylece Broos'un kredisi henüz 3. haftada tükendi. Camia ise Şenol Güneş'i istiyor. Belçikalı hoca belki de Süper Lig'in ilk yarısını bitirmeden evine dönecek.

RAKİBİMİZE HÜKMEDEMEDİK
Belçikalı çalıştırıcı Hugo Broos, Manisaspor maçından sonra ise ilginç açıklamalarda bulundu. Broos, "İlk gol pozisyonunu biz yakaladık. Ama değerlendiremedik. Golü yedikten sonra oyuna hükmeder gibi göründük, ancak hükmedemedik. Ortaya koyduğumuz futbol hiç de ikna edici değildi. Milli maç arası sanırım bize iyi gelecek" diyerek sözlerini tamamladı.

GOLCÜLER UYKUDA
Trabzonspor, yeni sezonda 4 maç oynadı. Bordo-Mavililer'in bu karşılaşmalarda attığı goller ise savunma ve orta saha oyuncularından geldi. Trabzon, Sivas maçında Selçuk ve Ceyhun, Diyarbakır'a karşı Giray ve Toulouse'a karşı da Song ile rakip fileleri havalandırdı.

(takvim)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:34

İLGİLİ HABERLER