Spor
  • 15.8.2009 04:06

BROOS İDDİALI: 'DAHA GÜÇLÜYÜZ!..'

DİYARBAKIRSPOR maçıyla birlikte bu akşam ligde ilk kez seyircisinin karşısına çıkacak olan Trabzonspor’da teknik direktör Hugo Broos, “Sivasspor karşısındaki eksiklerimiz giderdik. Artık daha güçlüyüz“ dedi. Belçikalı hoca, 3 puana ulaşacaklarına inandığını belirterek, taraftarın kendileri için itici bir güç olduğunu ifade etti.
Hepsi özverili
Hugo Bross, “Hafta içinde Sivasspor maçında yaptığımız hataları gözden geçirdik ve onlar üzerinde çalıştık. Bu çalışmaların çok faydalı geçtiğini söyleyebilirim. Şimdi, biraz daha güçlüyüz. Sakatlıklar ve milli takımda bulunan futbolcular yüzünden eksik çalışsak da, diğer futbolcularım gerçekten çok özveriliydi. Bu özverili çalışmamızın karşılığını Diyarbakırspor maçında alacağımızı sanıyorum“ diye konuştu. Trabzonspor’un Sivasspor’la oynadığı maçta attığı golle bir anda yıldızı parlayan Ceyhun Gülselam, Diyarbakırspor maçı öncesi forma beklemeye başladı.
Ceyhun’un gözü hocasında
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim’in de, “Gelecekte çok daha önemli bir futbolcu olacak“ dediği Ceyhun Gülselam, “Önemli olan kimin oynadığı değil, kimin takımı başarıya taşıdığı“ diye konuştu. Genç yıldız, Diyarbakırspor maçında görev verilmesi halinde elinden geleni yapacağını da belirtirken, “Bu maç bizim için oldukça önemli. İlk hafta Sivasspor karşısında aldığımız galibiyetin bir anlamı olması için bu maçtan da galip ayrılmalıyız. Takım olarak buna inandık“ dedi.
(hürriyet)

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:45

İLGİLİ HABERLER