Spor
  • 24.8.2009 01:37

BROOS NE YAPACAK?..

Turkcell Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Manisaspor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Hugo Bross, kötü oynadıklarını, sonucun normal olduğunu söyledi.


Maçın ardından yapılan basın toplantısında ilk sözü Manisaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal aldı. Maçtan önce kamuoyunda Trabzonspor'un favori, gösterildiğini ancak bu durumun kendilerini motive ettiğini hatırlatan Bakkal, "Trabzonspor'u favori gösterenlere teşekkür ederiz. Futbol sahada oynanıyor. Maçta özellikle takım savunmasını iyi yaptık. Oyun disiplini ve mücadelemiz iyi idi. Bu mücadele galibiyeti getirdi. oyuncularımı kutluyorum" dedi.


Trabzonspor kaptanı Egemen Korkmaz da, "İstediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Golden sonra istekliydik ancak olmadı. Kısa sürede toparlanmamız gerekiyor. Sadece defansı suçlamak yanlış. Futbol kolkektif bir oyun. Takım halinde daha iyisini yapmalıyız" dedi.


Selçuk İnan ise takım olarak zor bir dönemden geçtiklerini belirterek, "Hocanın istediklerini sahaya yansıtamadık. Sonuçta mağlup olduk. En kısa zamanda toparlanmalıyız" diye konuştu.


Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Bross da üst üste 3. mağlubiyeti aldıklarına dikkat çekerek, "Lige çok kötü bir başlangıç yaptık. Maçın ilk pozisyonunu biz yakaladık ancak atamadık. Ardından dikkatsizliğimiz sonucu golü yedik. Maçta baskılı gibi göründük ancak aslında kontrolü elimize alamadık. Bu nedenle 1-0'lık sonuç gayet normal" dedi.


Trabzonspor'un kötü gidişinin nedenlerinden birisinin sakatlıklar olduğunu vurgulayan Belçikalı teknik adam, "Hazırlık döneminde çok üst düzeye çıkmıştık. Ancak sakatlıklar bizi olumsuz etkiledi. Bugün de hazır olmayan oyuncuları sahaya sürdük. Tabi bunlar mazeret değil. Önümüzdeki hafta Bursaspor maçı var, mutlaka kazanıp, daha sonra süreçte 15 günlük arada toparlanacağız" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:34

İLGİLİ HABERLER