Spor
  • 28.8.2009 02:26

BROOS: 'ŞANS YANIMIZDA DEĞİLDİ!..'

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos, UEFA Avrupa Ligi Play-Off maçında, Fransa'nın Toulouse takımını 1-0 yendikleri karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, ''Oyuncularım nasıl inandıklarını gösterdiler. Şans yanımızda değildi'' dedi.

Broos, maçın ardından yaptığı basın toplantısında, ilk maçta 3-1 kaybetmiş bir takım olarak iki şeye ihtiyaçları olduğunu belirterek, ''İlki inanmak. Bir şeyleri başarabileceğimize inanmaktı. İkincisi de şanstı. Birincisini gayet iyi yerine getirdik. Oyuncularım nasıl inandıklarını gösterdiler. İkinci faktör şans, yanımızda değildi'' diye konuştu.

Toulouse'nun Trabzon'daki maçta çok şanslı olduğunu belirten Broos, şöyle konuştu: ''İkinci golü şansa bulmuşlardı. Sonra risk almıştık, üçüncü golü atmışlardı. Çok pozisyon yakaladık, toplar içeri girmedi. Bunun neticesinde elendik. Oyuncularımın, gösterdikleri ciddiyetten fazlasıyla gurur duyuyorum. Oyuncularımı teker teker tebrik ediyorum.''

CASANOVA: "TRABZONSPOR DAHA ATAKTI"
Toulouse Teknik Direktörü Aleyin Casanova ise maçta Trabzonspor'un daha atak oynadığını belirterek, ''Savunmada sorunlar yaşayabilirdik. Buna karşın, biz de öne geçebilirdik. Golü yedikten sonra şaşırdık. Acaba 3-1'lik sonucu koruyalım mı, yoksa ileri gidip gol mü bulalım diye düşündük. Maç 2-0 olsaydı, son 10 dakikayı çok zor geçirirdik'' diye konuştu.

Casanova, forvet oyuncusu Gignaç'ı neden oynatmadığına ilişkin bir soru üzerine, ''Hafif sakatlığı vardı. Aslında onu oynatmayı hiç düşünmüyordum. 1-0 olunca topu önde tutmak ve beraberliği sağlamak için onu oyuna aldım'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:29

İLGİLİ HABERLER