Spor
  • 20.7.2009 00:00

BROOS: 'TAKIMIN MÜCADELESİNDEN MEMNUNUM!..'

Broos, Standard Liege karşısında dönem dönem çok iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Zor bir maçtı. Ancak takımın mücadelesinden son derece memnunum'' dedi.

İyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini ve kazandıklarını anlatan Broos, şöyle devam etti:
''Sürekli atağı düşünen bir anlayışla oynadık. Oyuncularımızın performansından memnunum. Kazanmayı ne kadar istediğimizi herkes gördü. Maçta mücadele üst seviyedeydi. Rakibimiz bize oranla daha hazır. Uzun süredir çalışıyorlar. Biz takımla 3 haftadır çalışıyoruz. Önümüzde 3 haftalık daha bir süreç var. Şu ana kadar oynadığımız iki hazırlık maçında ne kadar verimli olabileceğimizi, neleri düzeltmemiz gerektiğini görme fırsatı bulduk. Bulmaya da devam edeceğiz.''

Takımın eksikleriyle ilgili bilgileri kulübün yetkili birimlerine ilettiğini bildiren Broos, bunların giderilmesi doğrultusundaki çalışmaların sürdüğünü kaydetti.

Futbolcularının, istediği sistemi zaman zaman çok iyi uyguladığını dile getiren Broos, ''Ancak eksiklerimiz var. Bu eksiklikleri kalan sürede gidereceğiz. Muhteşem bir taraftarımız var. Bizi burada da yalnız bırakmadılar. O muhteşem taraftarımıza layık olmak için mücadele eden futbolculara sahibiz. Bu şehrin, bu taraftarın istediği, özlediği futbolu oynamak için her şeyi yapıyoruz'' diye konuştu.

YATTARA'NIN SAKATLIĞI
Bu arada kulüp futbol şube sorumlusu İhsan Alioğlu, Standard Liege maçında sakatlanan Yattara'nın durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Alioğlu, Yattara'nın sağ ayak bileğine "bağ lezyonu" teşhisi konulduğunu ve tedavisine hemen başlandığını ifade ederek, ''Yattara'nın tedavisiyle birlikte, durumunu da yakından takip edeceğiz. Oyuncunun iyileşme süresi tedaviyle sağlanacak gelişmelere göre belli olacaktır'' dedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:11

İLGİLİ HABERLER