Spor
  • 12.8.2009 02:50

BROOS'UN İNANCI TAM...

Sezona Sivasspor galibiyetiyle başlayan Trabzonspor'da yüzler gülüyor. Teknik direktör Hugo Broos, şampiyonluğa olan inancının her geçen gün daha da arttığını belirterek, "Çok yetenekli ve profesyonel futbolcularla çalışıyorum. Takımın performansı şu anda çok iyi. Zamanla daha da iyi olacak" dedi.

TOULOUSE ÇOK GÜÇLÜ
UEFA Avrupa Ligi ön elemesindeki rakipleri Toulouse'u da değerlendiren Broos, "Geçen sezon Fransa'da zirve yarışında yer almış çok önemli bir takım. Özellikle kendi sahalarında etkili futbol oynuyorlar. Fakat biz de güçlü bir ekibiz. Turu geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu. Tecrübeli teknik adam, taraftarlara da mesaj göndererek, "Onların desteği olmadan hedefe ulaşamayız. Bizi sürekli desteklesinler" açıklamasını yaptı.

AVNİ AKER'İN ÜSTÜ KAPATILIYOR
Avni Aker'in üstünü kapatmak isteyen yönetim projeyi tamamladı. Haftaya ihaleye çıkacak projede Heerenveen'in stadının örnek alındığı ifade edildi.

TRABZONSPOR'DA NEŞELİ GÜNLER!
Hafta sonu ligde Diyarbakırspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da hazırlıklar sürüyor. Yeni transfer Gabric'in ardından sakatlığı geçen Yattara'nın da idmanlara çıkması teknik heyetin yüzünü güldürdü. İdmana milli takımlardaki Onur, Cale, Ceyhun, Song ile hasta olan Gökhan, Selçuk ve Alanzinho çıkmadı.

TAKIMDA GRİP SALGINI
Trabzonspor'da grip salgını tedirginlik yaratıyor. Futbol Şube Sorumlusu İhsan Alioğlu, Gökhan Ünal, Alanzinho ve Selçuk'un mevsimsel değişiklikler nedeniyle gribal enfeksiyon geçirdiğini ve 3 oyuncunun da tedavi altına alındığını söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:48

İLGİLİ HABERLER