Asayiş
  • 7.9.2013 09:31

Broşür verme kavgası kanlı bitti

İddiaya göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir genç kız arkadaşı ile birlikte cadde üzerinde yürüdükleri sırada, Serhat F.'nin (16) broşür verme konusunda ki ısrarı üzerine tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Serhat F. ile aralarında kavga çıktı. Bu sırada isimi öğrenilemeyen bir saldırgan belindeki silahı çekerek, Serhat F.'yi ve kavgayı ayırmaya çalışan Ramazan T. (22) ve Murat Ç'yi (21) silahıyla yaraladı. 3 kişiyi yaralayan saldırgan cadde de havaya ateş ederek kaçtı. Olayı gören vatadaşların polis ve sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Ekipler olay yerine gelerek delilleri ve çevrede bulunan güvenlik kameralarının görüntülerini inceledi.


SAĞLIK DURUMU CİDDİ

Ramazan T. ve Murat Ç. Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Serhat F., Bakırköy'de bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Ramazan T.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Silahlı kavgayı gören bir vatandaş ise, yaşanan o anları şu şekilde aktardı, "Broşür dağıtan bir genç, kız arkadaşıyla yürüyen bir kişi ile tartışmaya başladı. Daha sonra kavga etttiler. Aşağıya indikeri sırada çocukta onlara yaklaşık on el ateş etti" dedi.

Polis ekipleri, 3 kişiyi yaralayarak kaçan şahsın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:13

İLGİLİ HABERLER