Spor
  • 7.9.2013 22:36

Bruma bomba gibi

Galatasaray'da Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıkları milli oyunculardan yoksun sürerken sakatlığı nedeniyle Eskişehirspor karşılaşmasında forma giyemeyen ve bu nedenle milli takım kadrosuna da alınmayan Hamit Altıntop'un Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Real Madrid karşılaşmasına yetiştirilmesine çalışıldığı ifade edildi.

Tedavisine devam edilen Hamit'in ağrılarının azaldığı ancak medikal park Antalyaspor maçında riske edilmeyeceği, hedefin 17 Eylül'de oynanacak Real Madrid karşılaşmasında tam kapasiteyle sahada olması olduğu öğrenildi.

Hamit'in tedavisi bu yönde sürdürülürken Eskişehirspor maçında sakatlanan Gökhan Zan'ın da Medical Park Antalyaspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği belirtildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in yeni transfer Bruma'nın bir an önce takıma katılmasını istediği ve genç futbolcunun antrenman programının bu doğrultuda hazırlandığı vurgulanırken Bruma'nın haftasonu 18 kişilik maç kadrosunda yer almasının planlandığı, Terim'in tribüne gidecek yabancı konusunda kararını son 2 gün yapılacak antrenmanlar doğrultusunda vereceği ifade edildi.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:12

İLGİLİ HABERLER