Spor
  • 3.9.2013 02:29

"Bruma Portekiz'in en önemli yıldız adayı"

Correio da Manha gazetesinde yazan Antonio Pereira, Galatasaray’ın yeni transferi Bruma ile ilgili Milliyet’e çarpıcı bilgiler aktardı:

Bruma, Portekiz’in en çok gelecek vaat eden futbolcularından biri. Sürati, çabukluğu ve adam eksiltme özellikleri ile durdurulması zor bir isim.
Kanatta inanılmaz bir etkinliği var. Bitirici yetenekleri de oldukça iyi ve gole yakın bir oyuncu. Rakiplerinin işini zorlaştıran en önemli özelliği iki ayağını da çok iyi kullanması. Aslında sağ ayaklıdır ama sol ayağını da o kadar iyi kullanıyor ki hangisi gerçek ayağı anlamak mümkün değil.
Bruma’nın en önemli eksiği ise maç içindeki pozisyon bilgisinin yeterli olmaması. Fatih Terim yönetiminde bu özelliğini geliştireceğini ve oyun bütünlüğü içinde oynamayı öğreneceğini düşünüyorum. Kendisine ‘yeni Ronaldo’ deniyor... Bu yakıştırma için erken, ancak Portekiz’in gelecekteki en önemli yıldızlarından biri olacağı rahatlıkla söylenebilir.

Ronaldo’dan tavsiye alıyor
Ronaldo onunla iletişim halinde ve zaman zaman kendisine tavsiyelerde bulunuyor. Sorunlu olmayan arkadaşları ile iyi geçinen bir oyuncudur.
Özellikle Manchester City onunla yakından ilgileniyordu. Ancak daha iyi bir teklifle gelen Galatasaray’ı seçti. Bu tercihinin bir diğer sebebi Galatasaray’da, Drogba ile Sneijder gibi oyuncuların bulunması ve tabii ki Şampiyonlar Ligi’nde oynuyor olmaları. Genç yaşına karşın bu sene bile Galatasaray’da önemli işler yapabilir.
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 12:19

İLGİLİ HABERLER