Spor
  • 16.1.2014 11:05

Bruma'ya bir şok daha

Bruma’nın geçirdiği sakatlıkla Brezilya'da yapılacak Dünya Kupası’na da büyük ihtimalle katılamayacağı belirtildi.

19 yaşındaki futbolcunun sezonu kapattığı bildirilirken, oyuncunun sakatlığı ülkesinde de geniş yankı buldu. Paulo Bento tarafından son zamanlarda A Milli takıma çağrılmaya başlanan oyuncunun büyük bir fırsatı da elinden kaçırdığına dikkat çekildi.

12 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Brezilya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Dünya Kupası’nda Portekiz Milli Takımı kadrosunda yer alması beklenen Bruma’nın geçirdiği sakatlığın ardından bu fırsatı kaçıracağı belirtildi. Oyuncunun turnuva zamanından erken iyileşse bile uzun zaman oynamaması, maç eksiği ve fiziksel yetersizlikler nedeniyle hocası tarafından tercih edilmemesinin yüksek ihtimal olduğu belirtildi.

Genç milli takım forması ile yıldızı parlayan ve sonrasında Galatasaray’a transfer olan oyuncunun, bu Dünya Kupası’nın parlayan genç isimlerinden bir tanesi olabileceği belirtiliyordu. İçlerinde ESPN’in de bulunduğu pek çok önemli spor yayın organı Brezilya’daki Dünya Kupası’na damga vurabilecek genç oyuncular sıralamalarında sarı kırmızılı futbolcuya yer vermişti.

 

Onur Dinçer/Skorer Dış Haberler
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:26

İLGİLİ HABERLER