Spor
  • 6.1.2014 15:06

Bruno Alves'ten iddialı açıklamalar

Fenerbahçe Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan tecrübeli futbolcu Alves, sarı-lacivertli kulüpte forma giymekten mutlu olduğunu belirterek, “Porto’da oldukça başarılı yıllar geçirdim. Daha sonrasında Zenit’e transfer oldum. Burada da 3 yıl geçirdim ve şampiyonluklar yaşadım. Hayatında yenilikler arayan bir insanım, futbol hayatımda da aynı şekilde. Kendim için yeni bir sınav istedim. Fenerbahçe’den transfer teklifi geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Çünkü Fenerbahçe’nin büyük bir camia olduğunu biliyordum. Buraya geldiğimde de daha büyük bir camia olduğunu gördüm. Kariyerimde ileriye doğru önemli bir adımı Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte atmak istedim” dedi.

“BÖYLE BİR TARAFTAR KİTLESİ GÖRMEDİM”
Alves, uzun süredir futbol oynadığını hatırlatarak, “Fenerbahçe’de ilk maçımın stadımızda olması çok heyecan vericiydi. Sahaya ilk çıktığımda taraftarın verdiği reaksiyon inanılmazdı. Böyle bir taraftar kitlesiyle karşılaşmamıştım, beni adeta büyülediler. Benim oyun stilimi beğenmeleri ayrıca oldukça hoşuma gidiyor” diye konuştu.

“TARAFTARIMIZA ŞAMPİYONLUĞU ARMAĞAN EDECEĞİZ”
Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını değerlendiren Alves, lige iyi başlamadıklarını ifade ederek, “Ama daha sonrasında ne kadar güçlü bir takım olduğumuzu anladık ve bu gücümüzü oynadığımız maçlarda ortaya koyduk. Bazı maçları son dakikalarda attığımız gollerle kazandık. Bu durum bazı kesimler tarafından eleştirilse de Fenerbahçe’nin oyuncuları olarak son ana kadar savaştığımızın göstergesidir. Yenilmek ya da berabere kalmak en çok bizleri üzer. Biz her zaman galip gelmek istiyoruz. Bu isteğimiz, mücadele gücümüz ve çalışma hırsımız sezonun ilk yarısında bizi zirveye taşıdı. Bu mücadelemizi ligin ikinci yarısında da sürdürerek şampiyonluğu çok isteyen taraftarımıza armağan edeceğiz” şeklinde konuştu.

“REKABET TAKIMI DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAK”
Tecrübeli futbolcu Alves, çok kaliteli futbolculardan kurulu bir kadroları olduğunu vurgulayarak, “Bu durum teknik ekibimize güzel bir opsiyon sunuyor. Buradaki temel düşünce Fenerbahçe’nin maçlarını kazanıp şampiyonluğa ulaşması olduğu için biz oyuncular arasındaki bu rekabet, Fenerbahçe’yi daha da ileriye taşıyacak bir durum” ifadelerini kullandı.

“ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANCIM YÜKSEK”
Takım olarak her maçı ayrı düşündüklerini belirten Alves, “Çok iyi bir teknik ekibimiz ve kaliteli oyuncu grubumuz var. Oynadığımız her maçta alınacak galibiyetler bizi şampiyonluğa bir adım daha yaklaştıracak ve sezon sonunda bu şampiyonluğu elde edeceğimize inancım oldukça yüksek” dedi.

“TARAFTARIMIZLA ZAFERİMİZİ KUTLAYACAĞIZ”
Alves, Fenerbahçe’de kendisini yabancı hissetmediğini vurgulayarak, “Bu dayanışma ve birliğin 2014 yılında da devam etmesi bizi başarıya götürecektir. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen muhteşem taraftarımız aynı şekilde bu desteğe devam etsinler. Onlar bizlere destek olduğunda ayrı bir motivasyonla sahaya çıkıyoruz ve bu maçlarda işimizi kolaylaştırıyorlar. Futbolda kazanmayı en çok isteyen futbolculardır. Bizler de elimizden gelenin en iyisini yaparak 2014 yılında taraftarımızla birlikte zaferimizi kutlayacağız” şeklinde konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:43

İLGİLİ HABERLER