Spor
  • 15.5.2021 22:55

Bruno Peres ve Gervinho Trabzonspor'da

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Roma'dan Bruno Peres ve Parma'dan Gervinho ile anlaştıklarını açıkladı.Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Roma'dan Bruno Peres ve Parma'dan Gervinho ile anlaştıklarını açıkladı, ''Kısmet olursa 8-10 gün içerisinde Gervinho ve Peres imzalamaya gelecek. 3 oyuncu ile daha görüşüyoruz. Haziran'ın 10'una kadar onlar da imza atmış olur.'' diye konuştu.

Başkan müjdeyi verdi

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, taraftarlara transfer müjdesi verdi. Başkan Ağaoğlu, Gervinho ve Peres'in önümüzeki günlerde Türkiye'ye gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağını açıkladı.

Transfer görüşmelerine devam ettiklerini belirten Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, "Kısmet olursa 8-10 gün içerisinde Gervinho ile Peres imzalamaya gelecek. 3 oyuncu ile daha görüşüyoruz. Haziran'ın 10'una kadar onlar da imza atmış olur" ifadelerini kullandı.

"Gitmeye en yakın oyuncu Uğurcan"

Ağaoğlu, Abdülkadir Ömür’e menajerler aracılığıyla teklif geldiğini kaydederek, şöyle devam etti:

“Çok büyük şansızlıklar yaşadı. İki sezon üst üste kolay kolay her futbolcunun kaldıramayacağı sakatlıklar yaşadı. Ona rağmen özellikle rehabilitasyon döneminde çok iyi çalıştı, çok disiplinli çalıştı ve kendisini çok iyi hazırladı. Bugün itibariyle milli takım aday kadrosuna da seçildi ki bunu yerden göğe kadar hak etti. Önemli bir değer, önemli bir futbolcu. Sadece Trabzonspor’un değil, Türk futbolunun önemli bir değeri. Abdülkadir Ömür ile alakalı menajerler vasıtası ile yoklamalar var. Ama herhangi bir kulüpten resmi teklif gelmiş değil. İlerleyen süreç içerisinde göreceğiz ama şu an gidecek oyuncu gibi gözüken en yakın Uğurcan Çakır var.”

Trabzonspor'da Anders Trondsen, 8 ay 21 gün sonra sahalara döndü

Trabzonspor’un sezon başında Norveç’in Rosenborg takımından kadrosuna kattığı, hazırlık kampında çapraz bağı kopan oyuncusu Anders Trondsen, uzun süren iyileşme sürecinin ardından ilk kez kadroda yer aldı.Süper Lig’in 42. ve son haftasında sahasında Gençlerbirliği’ni konuk eden Trabzonspor, geçen hafta 1-1 berabere kaldığı İttifak Holding Konyaspor maçının 11’ine göre zorunlu tek değişiklikle sahaya çıktı. Teknik direktör Abdullah Avcı, Konyaspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Serkan Asan’ın yokluğunda Yusuf Sarı’ya görev verdi.

Karadeniz ekibinde Serkan Asan’ın yanı sıra cezası süren Berat Özdemir ile sakatlıkları bulunan Flavio, Djaniny ve Hüseyin Türkmen maç kadrosunda yer almadı.

Trondsen, son maçta kadroda

Trabzonspor’un sezon başında Norveç’in Rosenborg takımından kadrosuna kattığı, hazırlık kampında çapraz bağı kopan oyuncusu Anders Trondsen, uzun süren iyileşme sürecinin ardından ilk kez kadroda yer aldı.

10 Eylül 2020 tarihinde sakatlanan Trondsen, yaklaşık 8 ay sonra 21 kişilik maç kadrosunda yer aldı.

5 futbolcunun sözleşmesi bitti

Trabzonspor’da Gençlerbirliği maçına ilk 11’de başlayan Marlon, Baker, Kamil Ahmet Çörekçi ve yedek kulübesinde yer alan Hosseini ile Benik Afobe’nin sözleşmeleri sona erdi.

Marlon, Baker ve Afobe’nin kiralık sözleşmeleri bu maçla birlikte tamamlanırken, Hosseini ve Kamil Ahmet Çörekçi’nin de sözleşme süreleri bitti.

AA

Güncellenme Tarihi : 15.5.2021 23:55

İLGİLİ HABERLER