Yaşam
  • 13.8.2009 15:18

BU ADAMIN KALBİ SAĞ TARAFINDA!

Mersin'in Silifke ilçesinde, döner ustası olarak çalıştığı işyerinden sağlık raporu istenmesi üzerine Silifke Devlet Hastanesi'ne başvuran Ali Bulut (37), kalbinin sağ tarafında olduğunu öğrendi.

Şimdiye kadar hiçbir rahatsızlık hissetmediğini belirten Ali Bulut, doktorların, kalbinin ve diğer iç organlarının sağ tarafta olmasının sağlığını olumsuz etkileyecek bir problem oluşturmayacağını söylediğini söyledi.

İlçenin önemli iş yerlerinden olan bir kebap dükkânına iş başvurusunda bulunduğunu ifade eden Bulut, "İş yerim benden doğal olarak sağlık raporu istedi. Rapor almak üzere Devlet Hastanesi'ne gittim. Burada yapılan tetkikler neticesinde doktorlar kalbimin sağ tarafta olduğunu fark etti. Sağlık durumumda bir sıkıntı yaşar mıyım diye endişe ettim. Ancak doktorların detaylı açıklamalarından sonra sağlığını olumsuz etkileyecek bir durumun söz konusu olmadığını öğrenince rahatladım." diye konuştu.

Eş Vahide Bulut ise eşinin kalbinin sağda olmasının kendilerinin hayatında olumsuz bir etki oluşturmadığını, eşinin son derece sağlıklı olduğunu, 11 yaşındaki kızları Hande'nin de sağlık açısından bir sıkıntı yaşamadığını kaydetti.

CİHAN

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER