Spor
  • 14.1.2014 21:23

'Bu güne kadarki en iyi futbolu oynadık'

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu ilk maçında Eskişehirspor, kendi evinde Akhisar Belediyespor'a 2-0 mağlup oldu.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, maç sonucunun kötü olduğunu ancak oynanan oyundan memnun olduğunu ifade etti.
Sezon başlangıcından bugüne kadar en iyi futbolu oynadıklarını söyleyen Sağlam, "Bir 10 dakikalık konsantrasyon eksikliği 2-0 geri düşmemize sebep oldu fakat son 70 dakikalık bölümde oyunun tamamen hakimiydik. Birçok net pozisyonumuz var. Direkten dönen top var. Bizim atamadıklarımız var. Baktığımızda bugüne kadar ofansif anlamdaki eksik olan üretkenliğimizin bugün ortadan kalktığını gördük ama maalesef futbol şansı çok fazla yanımızda değildi. Sonuçta kaybettik ama oynanan oyun beni gelecek adına umutlandırdı, mutlu etti. Bir sonraki maçta bugün yaptığımızdan daha iyisini yapabiliriz. İyisini yapmaya çalışacağız. Sadece bir mağlubiyet aldık. Bunu telafi edecek önümüzde 5 tane daha maç var. Bugün ortaya koyduğumuz güzel futbolun, daha iyi seviyede tekrarını bundan sonraki maçlarda ortaya koyup, eksik olan goldü onları bundan sonraki maçlarda buluruz. Ortaya koyulan mücadeleden çok mutluyum" dedi.
Eskişehirsporlu oyuncu Sezgin Coşkun, 70 dakika boyunca galip gelmek için her şeyi yapan bir Eskişehirspor olduğunu belirtti. Coşkun, "Maçı bizim adımıza şanssız bir maç olarak yorumlayabilirim. Yediğimiz 2 gol şanssız gollerdi. Pozisyonlarda sonuç elde edemedik. Direkten dönen topumuz var. Pozisyonda atağın her türlüsünü denedik. İyi bir rakibe karşı oynadık. İlk 20 dakikası tutuktuk ama sonraki 70 dakikada galip gelmek için her şeyi yapan bir Eskişehirspor vardı. Bütün maçları kaybedeceğiz diye bir şey yok. Daha kupada önümüzde çok maç var" diye konuştu.
Eskişehirsporlu bir diğer oyuncu Aytaç Kara ise, ilk ve ikinci yarıda girilen pozisyonların gole çevrilmesi durumunda Eskişehirspor’un şansı olabileceğini söyleyerek, Eskişehirsporlu taraftarlara teşekkür etti.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:29

İLGİLİ HABERLER