Kırmızı-Yeşilli ekip, Beşiktaş maçını kaybederse ortalık karışacak. Plan şu: Son 2 maça çıkmayıp bütün sezon boyunca hükmen mağlup sayılmak. Bu gerçekleşirse Fenerbahçe 2 puan fazladan alacak, Süper Lig yanacak.
Ziya Doğan yönetiminde Süper Lig'e iyi başlayan Diyarbakırspor, kendi sahasında oynadığı Fenerbahçe maçında çıkan olaylarla gündemin ilk sırasına oturmuştu. Ardından Bursa'da yaşananlar onları ligden çekilme noktasına taşıdı, Diyarbakır'daki rövanş unutulmazdı. İstanbul'daki Belediye sınavında taraftarlar sahaya girince işler iyice içinden çıkılamaz bir hale geldi.
Fanatik'in haberine göre; Çoğu kişiye göre federasyonun Diyar'ı küme düşürmesi gerekiyordu ama Özgener yönetimi saha kapatmayı uygun gördü. Çünkü Diyarbakır'ı federasyonun düşürmesi halinde tüm maçlarda 3-0 hükmen yenik sayılacak, bu da puan cetvelini baştan aşağı değiştirecekti. Ortada emsal karar bulunduğu için Ankaraspor'a ne yapıldıysa aynısı Diyarbakır'a da uygulanmalıydı. Federasyonun yapamadığını şimdi Diyarbakırsporlular yapmak niyetinde. Üzerlerine bazı oyunlar oynandığını düşünen Kırmızı-Yeşilliler, giderken federasyonun kucağına da bombayı bırakacak!
Bu haftaki Beşiktaş maçının kaybedilmesi halinde son iki maça çıkmamayı planlayan Diyar yönetimi, böylece sezon başından bu yana tüm maçlarda 3-0 hükmen mağlup sayılmak istiyor.
Hiç şüphe yok ki, eğer bu plan hayata geçerse ortalık çok fena karışacak.
(FANATİK)
BU HAİN SENARYO GERÇEK OLURSA!..

Hızlı Özet
“Sezonun olay takımı Diyarbakırspor, müthiş bir final hazırlığında. Eğer bu plan gerçekleşirse Süper Lig'de işler iyice karışacak...”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

TRT'de Dünya Kupası krizi! Maçta takımları karıştıran spiker görevden alındı
İran-Yeni Zelanda maçında iki takımı yaklaşık 4 dakika boyunca karıştıran TRT spikeri Murat Ekrem Çimen, yaşanan hata sonrası Dünya Kupası yayın ekibinden çıkarıldı. TRT, olayla ilgili özür yayımlarken idari soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Vize parasını ödeyememişti, 5.5 milyon takipçisi oldu!
Vize için ödememiz gereken para yüzünden zamanında işlemleri tamamlayamadık.

Galatasaray'dan Fabian Ruiz Hamlesi: Gözler Dünya Kupası Sonrasında
Geleceği hakkında kesin bir karara varmamış olan yıldız futbolcunun, kariyerine ilişkin adımı atmak için Dünya Kupası'nın tamamlanmasını beklediği ifade ediliyor. Galatasaray'ın oyuncu için yeniden devreye girmesi bekleniyor.

Suudi Arabistan 1-1 Uruguay
Uruguay ile Suudi Arabistan, 2026 Dünya Kupası H Grubu ilk hafta maçında 1-1 berabere kaldı.