Spor
  • 29.4.2010 00:20

BU HAİN SENARYO GERÇEK OLURSA!..

Kırmızı-Yeşilli ekip, Beşiktaş maçını kaybederse ortalık karışacak. Plan şu: Son 2 maça çıkmayıp bütün sezon boyunca hükmen mağlup sayılmak. Bu gerçekleşirse Fenerbahçe 2 puan fazladan alacak, Süper Lig yanacak.

Ziya Doğan yönetiminde Süper Lig'e iyi başlayan Diyarbakırspor, kendi sahasında oynadığı Fenerbahçe maçında çıkan olaylarla gündemin ilk sırasına oturmuştu. Ardından Bursa'da yaşananlar onları ligden çekilme noktasına taşıdı, Diyarbakır'daki rövanş unutulmazdı. İstanbul'daki Belediye sınavında taraftarlar sahaya girince işler iyice içinden çıkılamaz bir hale geldi.

Fanatik'in haberine göre; Çoğu kişiye göre federasyonun Diyar'ı küme düşürmesi gerekiyordu ama Özgener yönetimi saha kapatmayı uygun gördü. Çünkü Diyarbakır'ı federasyonun düşürmesi halinde tüm maçlarda 3-0 hükmen yenik sayılacak, bu da puan cetvelini baştan aşağı değiştirecekti. Ortada emsal karar bulunduğu için Ankaraspor'a ne yapıldıysa aynısı Diyarbakır'a da uygulanmalıydı. Federasyonun yapamadığını şimdi Diyarbakırsporlular yapmak niyetinde. Üzerlerine bazı oyunlar oynandığını düşünen Kırmızı-Yeşilliler, giderken federasyonun kucağına da bombayı bırakacak!

Bu haftaki Beşiktaş maçının kaybedilmesi halinde son iki maça çıkmamayı planlayan Diyar yönetimi, böylece sezon başından bu yana tüm maçlarda 3-0 hükmen mağlup sayılmak istiyor.

Hiç şüphe yok ki, eğer bu plan hayata geçerse ortalık çok fena karışacak.

(FANATİK)

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 08:17

İLGİLİ HABERLER