Asayiş
  • 29.4.2013 16:16

'Bu hayattan bıktım dedi' öldü!..

TEKİRDAĞ’da eşinden 3 ay önce boşanan 1 çocuk babası 24 yaşındaki Eser Taş, iddiaya göre yanındaki arkadaşı 23 yaşındaki Fırat Bebe’ye "Bu hayattan bıktım. Ölmek istiyorum" dedikten sonra kullandığı otomobilin direksiyonunu kırdı ve sulama kanalına çarptı. Kazada camdan fırlayan Eser Taş yaşamını yitirirken, emniyet kemeri takılı olan arkadaşı Fırat Bebe kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Çorlu’daki özel bir hastanede ambulans şoförü olarak işe başlamaya hazırlanan ve halen işsiz olan Eser Taş, 59 PN 765 plakalı otomobiline arkadaşı Fırat Bebe’yi alarak Tekirdağ yönüne doğru yola çıktı. Karaevli Köyü yakınlarında otomobil, yolun sağındaki su kanılana çarptı. Kazada otomobilin camından fırlayan Taş yaşamını yitirdi. Olayda hafif yaralanan Fırat Bebe ise ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede jandarmanın ifadesine başvurduğu Fırat Bebe, arkadaşının "Bu hayattan bıktım. Ölmek istiyorum" dedikten sonra aniden hızla giden otomobilin direksiyonunu kırdığını ve kaza yaptıklarını söyledi.

Jandarmanın olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:47

İLGİLİ HABERLER