Yaşam
  • 9.7.2009 16:01

BU İNSANLAR NE YAPIYOR?

Soğanlı'daki bir alışveriş merkezi tarafından düzenlenen bebek emekleme yarışması ilgi gördü. 5-12 aylık 48 bebeğin katıldığı yarışmada bebekler kadar anneler de ter döktü. 5'li gruplar halinde turnuva usulü gerçekleşen yarışmada, hostes kızların kucağındaki bebekler verilen startla minderin karşısındaki varış noktasında bekleyen annelerine gönderildi.

Yarışmacı bebeklerden Nida Kula, hem birinci etabı hem de final bölümünü hızlı bir şekilde annesine bir defada emekleyip ulaşarak yarışmanın şampiyonu oldu. Bebeklerden Beyzanur Bolamat ikinci, Emirhan Eşit ise üçüncü oldu.

Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği yarışta, çocuklarının kazanması için çabalayan annelerin bebekleri kendilerine çekmek için sergiledikleri çabalar yarışın en renkli görüntülerini oluşturdu. Cep telefonları, anahtarlık, biberon, şekerleme, oyuncak ve çeşitli aksesuarlarla bebeklerinin ilgisini çekmeye çalışan ailelerin çabaları kimi zaman fayda etmedi. Korkudan ağlayıp hiçbir şey yapamayan bebekler, bazen de yarış minderinde kendi aralarında oyun oynamayı tercih etti.

Yaklaşık 1 saat süren yarışmada katılım sağlayan tüm ailelere sürpriz ödüller sunulurken, dereceye girenlere ise çocuk bezleri, tuvalet kağıtları ve deterjanların bulunduğu ürünlerden oluşan temizlik setleri hediye edildi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:23

İLGİLİ HABERLER