Gündem
  • 10.4.2020 12:05

Bu kafa düzelmez!.. Yılmaz Özil'den skandal Koronavirüs sözleri

Koronavirüse en hızlı müdahele eden ve aldığı tedbirlerle Dünya Sağlık örgütünün bile takdirini kazanan hükümet yine de laik yobazların hücumuna uğradı. Bizden yardım isteyen ülkelere yardım yollamamıza bozulan Yılmaz Özdil, " Türkiye kendi halkı hariç herkese yardım ediyor" dedi.

Yılmaz Özdil'den akılalmaz sözler! Alay konusu oldu

Türkiye'de koronavirüsle mücadelesi kararlı ve başarılı bir şekilde devam etmesi bazı kesimleri rahatsız etmeye devam ediyor. Sözcü muhabiri Gökmen Ulu moderatörlüğündeki Uğur Dündar'ın da bulunduğu programda Yılmaz Özdil Türkiye'yle ilgili asılsız akılalmaz sözler sarf etti. Özdil canlı yayında ''Türkiye bütün ülkelere yardım ediyor! Türkiye'ye yardım etmediği tek ülke Türkiye. Bu aslında gerçekten büyük bir başarı'' ifadelerini kullandı. Tüm yapılanları görmezden gelen Özdil, sosyal medyada alay konusu oldu.

TÜRKİYE'DE ÜCRETSİZ MASKE DAĞITILIYOR

Fransa'da İçişleri Bakanı "Elinizdeki maskeleri bize verin, doktorlara vereceğiz" diye halkına seslenirken, İngiltere'de maske ve koruyucu kıyafet bulamayan sağlıkçılar çöp poşetiyle görevlerini sürdürmek zorunda kalıyor. Avrupa devlerinde tüm bunlar yaşanırken, Türkiye'de parayla maske satışı yasaklandı, her vatandaşına ücretsiz maske dağıtılıyor.
 

Güncellenme Tarihi : 10.4.2020 11:41

İLGİLİ HABERLER