Spor
  • 29.9.2008 00:06

"BU MAÇTA TOP BİZİ SEVMEDİ VE MAĞLUP OLDUK"

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, maçtan galip ayrılan Gaziantepspor'u tebrik ederek, "İki takım da iyi futbol için sahadaydı. Seyircilere iyi bir futbol izlettiğimizi umuyorum. Bol pozisyonlu bir oyun oldu. Ancak bugün top bizi biraz sevmedi. Birçok pozisyona girdik, ancak bunları değerlendiremedik Gaziantepspor ise girdiği pozisyonları gole çevirdi. Tüm futbolcularımı iyi futbollarından dolayı tebrik ediyorum. Maçı yöneten hakemi de iyi bir yönetim gösterdiği için tebrik ediyorum. Sahada her şey çok güzeldi. Yeterki iyi futbol oynayarak mağlubiyetler alalım. Aslında bugün kupanın verdiği yorgunluk da vardı. Bu yorgunluğu özellikle ikinci yarıda hissettik. İlk yarıda pozisyonlarımız vardı, ama ikinci yarıda iyi oynayamadık. Gaziantepspor, ayağa iyi pas yapan bir ekip" dedi
Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ise, zorlu bir müsabaka olacağının bilincinde olduklarını ifade ederek, "Gerçekten zorlu bir müsabaka olacağını ve kapalı savunmayı açmanın zorluklarını yaşayacağımızı biliyorduk Hafta boyunca planlarımızı bu yönde yaptık İlk golü bulana kadar kapalı savunmayı açmakta zorlardık.Ancak ikinci yarıda çok sayıda gol pozisyonuna girdik. Bunlardan sadece iki tanesini gole çevirebildik. Son dakikalarda bir hatayla gol yedik ve rakibimiz bize korkulu dakikalar yaşattı. Genel anlamda topa basan ve ne yaptığın bilen bir ekip halindeydik" diye konuştu.
Takımda geçen yıldan kalan bir tedirginlik olduğunu da hatırlatan Sağlam, "Takımımız özellikle geçen seneden kalan olumsuz düşünceler var. Bu düşünceleri kontrol altına alamazsak önümüzdeki zamanda bu futbol anlayışımızı ve hayatımızı etkiler ve sıkıntılı günler yaşarız. İki sıfırdan sonra daha rahat olması gerekirken, belli bölümde yaptığımız panik bize pahalıya mal olabilirdi. Özellikle bazı oyuncularımızın kafasındaki olumsuzlukları kazımalıyız. Önümüzdeki iki maçta istediğimiz sonuçları alırsak, önemli adımlar atmış oluruz. Tabi bunlardan sonra iki zorlu deplasmanımız var. Bunlar Galatasaray ve Trabzon deplasmanları. Bu maçlara adapte olacağız. Bizim için öncelikli hedef önümüzdeki maç. Antalyaspor karşısında iyi oyunla bize yakışan sonucu almak hedefimizdir. Bunları bir atlattığımızda sezon sonunda belli bir yerde bitireceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı. Sağlam, son olarak takımda sarı kart gören futbolculara kademeli olarak ekonomik yönde cezaların kesileceğini de sözlerine ekledi.
Gaziantepsporlu futbolcu Emrah ise, iyi bir futbol sergilediklerini belirterek, "Denizlispor çok kapalı bir oyun oynadı. Kontra ataklarla bunu aşmaya çalıştık. Biz gerçekten iyi oynadık ve kazanmayı bildik. Hedefimizden şaşmadan ilerlemeyi düşünüyoruz" dedi.
Gaziantepspor'un Arjantinli futbolcusu Zurita ise, kaybettikleri puanların telafisi için bu maça mutlak kazanmak için çıktıklarını ifade ederek, "Daha önce kaçırdığımız puanlar vardı, bunu bu maçta telafi ettiğimiz için mutluyuz. Ben aslında bu sezon daha iyi oynuyor gözükebilirim, ama herkes oyununa biraz ekledi. Bütün takımın bu iyi futbolda etkisi var" dedi.
Gaziantepsporlu futbolcu De Souza ise, kendi sahalarında önceki hafta sürpriz bir şekilde puan kaybettiklerini ifade ederek, "Bu maçtan 3 puan aldığımız için çok mutluyuz. Kesinlikle biz her maçta sahaya kazanmak için çıkıyoruz. Bu sene çok farklı oynuyoruz. Bu maçları birer birer kazanıp UEFA Kupası'na katılmak istiyoruz" diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:52

İLGİLİ HABERLER