Asayiş
  • 6.6.2014 17:24

Bu mutluluktan 3 gün sonra şok suçlamalar

SAMSUN’da 26 yaşındaki S.T., polise giderek üç günlük eşi 24 yaşındaki B.E.T.’nin nikahta takılan yaklaşık 25 bin TL değerindeki altınları alarak evden kaçtığını iddia etti. B.E.T. ise ifadesinde, kocasının kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Suçlamaları kabul etmeyen S.T., serbest bırakıldı.

İddiaya göre taksi şoförlüğü yapan S.T. ile daha önce bir kez evlenen B.E.T. geçen 30 Mayıs tarihinde evlendi. 2 Haziran tarihinde işten eve dönen S.T. eşini evde bulamayınca yakınlarına sorup bilgi almak istedi. Ancak ulaşamadı. Daha sonra nikahta takılan ve yaklaşık 25 bin TL değerindeki altınları ve şahsi eşyalarının da evde olmadığı görünce, polise giderek şikayetçi oldu. Yaşar Doğu Mahallesi’ndeki ailesinin evinde yakalanan genç kadın, polise verdiği ifadede eşinin kendisine tecavüz ettiğini iddia ederek şikayetçi olduğunu belirtti. Altınları çaldığı iddialarını da kabul etmeyen B.E.T. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Polis daha sonra şikayet üzerine dün S.T.’yi gözaltına aldı. S.T., eşinin suçlamalarını kabul etmeyerek kendisine iftira atıldığını dile getirdi. Polisteki işlemleri tamamlanan S.T. bugün adliyeye sevk edildi. S.T. savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:25

İLGİLİ HABERLER