Spor
  • 8.5.2013 10:54

"Bu takım küme düşmeyecek"

Kardemir Karabükspor, deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Mesut Bakkal'ın yerine getirilen yardımcı antrenör Suat Sarıcan gözetiminde yapılan antrenmana sakat olan kaleci Bora katılmazken, kadro dışı bırakılan Shelton ise antrenmana katıldı. Antrenmanda futbolcular pas çalışmasının ardından yarım sahada çift kale maç yaptı. Taraftarlar Suat Sarıcan'a ve futbolculara çiçek vererek, yanlarında olduklarını belirttiler.

Suat Sarıcan, antrenman devam ederken yaptığı açıklamada Gaziantepspor maçında içinde bulundukları duruma uygun mücadele etmediklerini söyledi, şöyle konuştu:

"Maalesef kaybettik. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un, Fenerbahçe'yi yenmesiyle de süreç bizim için biraz sıkıntılı hal aldı. Ama gardımızı düşürmenin bir anlamı yok. Ben bu takıma inanıyorum ve güveniyorum. Sivasspor maçı öncesi hem kafa olarak, hem de antrenman olarak bu haftayı iyi geçireceğiz, iyi hazırlanacağız. Herkes herşeyin farkında, oyuncular da herşeyin bilincinde. İnşallah bu takımı, bu şehri alt lige düşürmemeye çalışacağız. Bunu başaracak gücümüz de, inancımız da var."

Suat Sarıcan, maçın hazırlıklarına Bolu'nun Gerede İlçesi'ne giderek devam edeceklerini belirtti, "Oyuncularımızla daha iyi ilgilenebileceğiz. Şu ortamdan uzaklaşmanın iyi geleceğini düşünüyorum. Cumartesi günü de Sivas'a hareket edeceğiz" dedi.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:33

İLGİLİ HABERLER