Spor
  • 30.4.2013 18:52

'Bu taraftarın hakkı ödenmez'

UEFA Avrupa Ligi yarı final ikinci maçı için Portekiz’e uçan Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu, havalimanında açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertli takımın kaptanı şunları söyledi:

"Tabii takımımız tarihinin en önemli maçlarında birine çıkıyor. Öncelikle Türk halkından dualarını bizden esirgememeleriniz diliyoruz. Ben de oynamamama rağmen takım kaptanı olarak onlarla birlikte gidiyorum. Önümüzde iki günlük süreç var bu süreyi en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Sorumluluğunuzun ve camiamızın bizden ne istediğinin bilincinde hazırlanacağız.

İnşallah oradan finalle döneriz. Daha sonraki hesabımızda kupayı Türkiye’ye bir kez daha getirmek olur.

Sakatlığım da var belki statü gereği oynayacak durumda olsaydım bile sahaya çıkamayacaktım. Oynayamamak her zaman kötüdür ama statü gereği oynayamamak bana teselli oluyor. Takımın her zaman yanında olmak adına gerek saha dışında gerek saha içinde bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bu nedenle onlarla birlikteyim. Benim oynamam ya da bir başkasının oynaması o kadar önemli değil. Bu vakitten sonra kim oynarsa oynasın o formanın hakkını verecektir.

Hocamız gerekli bütün şeyleri takımdaki arkadaşlarıma, kardeşlerime söylüyor. Ben de onlara göre bu konuda daha tecrübeli olabilirim ama maç sayısına baktığımızda geçmişte bu kadar fazla maç oynayan bir Türk takımı yoktu. Onlar da en az benim kadar tecrübeliler. Ben belki kupa olarak daha tecrübeliyim.

Türk futbolundaki bu çıkışın lokomotifi inşallah Fenerbahçe olur. Umarım bu sezon Avrupa Ligi’ni kazanırız önümüzdeki sezon da başta Şampiyonlar Ligi olmak üzere hedefler koymalıyız.

Beş senedir bu kulübün içindeyim, bu kulübün tüm olumsuzlukların içinden çıkmasına en büyük vesile bu taraftardır. Onların bu kulüp üzerindeki emeği ve hakkı hiçbir şekilde ödenmez. Her zaman bizim yanımızda oldular. Bu bizim için en büyük artı.

Eksikler her takım için önemlidir. Bizim adımıza da Webo ve Topal’ın olmaması eksikliktir. Onların yerine her kim oynayacaksa burada final bileti için elinden geleni yapacaktır arkadaşlar."
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:46

İLGİLİ HABERLER