Gündem
  • 13.10.2005 05:58

BU ÜNLÜLER KESİN EVLENİR!..

Katie Holmes ve Tom Cruise
Medyatik çift Katie Holmes ve Tom Cruise, kısa bir süre flört ettikten sonra 16 Haziran'da nişanlanmıştı. 43 yaşındaki ünlü aktör ile 26 yaşındaki Holmes, şu sıralar bir de bebek heyecanı yaşıyor. Bebek haberinden sonra düğün tarihini daha öne alan çift, önümüzdeki sene evlenmeyi planlıyor.

Rebecca Romijn ve Jerry O'connel
Eylül ayında Jerry O'Connell ile nişanlanan ünlü aktris Rebecca Romijn, bundan önce 4 sene John Stamos ile aşk yaşamıştı. Güzel yıldız, bu kez elini çabuk tuttu ve O'Connell ile nişanlandı. Jerry O'Connell'ın babası, oğullarının Rebecca Romijn ile nişanlanmasından dolayı çok mutlu olduklarını söylüyor.

Christina Aguilera ve Jordan Bratman
Seksi şarkıcı Christina Aguilera ve müzik yapımcısı Jordan Bratman şubat ayında nişanlandılar. Aguilera, "Ben kışın nişanlandım ve kış düğünü yapmak istiyorum" diyor. 24 yaşındaki ünlü şarkıcının önümüzdeki senenin başında evlenmesi bekleniyor.

Luciana Barroso ve Matt Damon
Hollywood'un yetenekli aktörlerinden 34 yaşındaki Matt Damon, geçen ay nişanlandığı Luciana Barroso ile önümüzdeki sene evlenecek. Matt Damon en yakın arkadaşlarından Ben Affleck'i kendisine örnek aldığını söylüyor. Affleck, Jennifer Garner ile gizlice evlenerek hayranlarını şaşırtmıştı. Matt Damon'da Affleck gibi sessiz sedasız bir törenle evlenmeyi istiyor.

Sherly Crow ve Lance Armstrong
Amerikalı ünlü rock şarkıcısı Sherly Crow ve bisiklet yarışçısı sevgilisi Lance Armstrong ağustos ayının sonunda nişanlandılar. 43 yaşındaki ünlü şarkıcı, nişanlısı ile birlikte bir bahar düğünü yapmak istediklerini söylüyor. Crow, tüm arkadaşlarının davetli olduğu büyük bir tören yapmak istediğini sözlerine ekliyor.

/Sabah

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:54

İLGİLİ HABERLER