Gündem
  • 15.4.2018 10:26

Bugün havalar nasıl olacak?

İstanbullular bir haftadır çok bulutlu havanın etkisinde. Meteoroloji'den gelen yeni haftalık hava durumu verilerine göre İstanbullular önümüzdeki hafta da bahar havası göremeyecek. Mega kentte bugün ise hava parçalı ve az bulutlu olacak.

Meteoroloji'den yeni hava durumu tahminleri geldi. İstanbullular bahar havasını özlerken Meteoroloji'den gelen tahminlere göre İstanbullar bir hafta daha bahar havasından uzak kalacaklar.

İSTANBUL HAVA DURUMU

İstanbul'da bugün hava parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklığında ise önemli bir değişlik olmayacağı, doğusunda mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

YURT GENELİ HAVA DURUMU

Ülkemizin genelinde parçalı ve az bulutlu doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, Rize, Artvin, Hakkari, Şırnak,Van'ın güneyi yerel sağanak yağışlı, Giresun ve Trabzon'un batı çevrelerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde Marmara'nın kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz ve Batı Karadeniz kıyı kesimleri ile Ordu ve Samsun çevresinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişlik olmayacağı, Marmara'nın doğusu ile Karadeniz kıyılarında mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Batı Karadeniz kıyıları ve Doğu Anadolu'nun batısında yer yer kuvvetlice (30-50 Km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Güncellenme Tarihi : 15.4.2018 10:27

İLGİLİ HABERLER