Spor
  • 26.6.2014 10:57

Bugünkü maç Galatasaray'ın hocasını belirleyebilir

Lucescu’ya teklif gitti, olmadı. Tuchel tam geliyor derken, son anda vazgeçip yan çizdi! Aysal ise gözünü Almanya’yı çalıştıran Löw ve ABD’nin başında bulunan Klinsmann’a çevirdi.

“Kupa’dan sonra görüşelim” cevabını veren iki teknik adam, bugün G Grubu’ndaki son maçlarında saat 19.00’da kozlarını paylaşacak. Sarı-Kırmızılılar daha önce Almanya’yı birlikte çalıştıran Löw ve Klinsmann ikilisinden hangisi elenirse, onunla masaya oturacak.

ADVOCAAT DA LİSTEDE
Eğer maçtan beraberlik çıkar ya da gruptaki Portekiz-Gana maçı berabere sonuçlanırsa, hem Almanya hem de ABD grupta devam edecek. Bu durumda Sneijder’ın istediği Dick Advocaat’la görüşmeler hızlandırılacak.

'LÖW’Ü ARAYABİLİRİM!'
Bu arada Klinsmann, “G.Saray, sizi göreve getirmek istiyor. Ne düşünüyorsunuz?” sorusu üzerine şu cevabı verdi:

“Löw’ü arayarak, F.Bahçe’de geçirdiği günler sonrasında İstanbul ile ilgili bazı ipuçları alabilirim. Ancak şu anda Dünya Kupası’ ndayız. Başka şeyler düşünme şansımız yok.”

MUSTAFA DENİZLİ BASKISI
Öte yandan teknik direktör konusunda çıkmaza giren G.Saray ’da, Mustafa Denizli ismi daha sık telaffuz edilmeye başlandı. Yabancı alternatiflerin, Mancini’de olduğu gibi risk taşıyacağına dikkat çeken bazı yöneticilerin, “Denizli ligi ve camiayı biliyor” dedikleri öğrenildi

 

Skorer
 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:52

İLGİLİ HABERLER